Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Premier liga Liverpool ugnal Arsenal in stopil Cityjevo prednost na -1

16.03.2022

Nogometaši Liverpoola so dobili preloženo tekmo 27. kroga Premier lige. V Londonu so na Emiratesu z 2:0 premagali Arsenal.

Formula 1 VN Bahrajna - prvi pravi test za dirkače formule ena

18.03.2022

Ta konec tedna se začenja novo poglavje v formuli ena. Uvodna dirka 73. sezone bo na dirkališču Sahir v Manami, kjer se bodo dirkači v nedeljo pomerili za VN Bahrajna.

Formula 1 Začenja se težko pričakovana, 73. sezona formule ena, polna novosti

15.03.2022

Ta konec tedna se začenja nova, že 73. sezona formule ena. Prelomna sezona s kopico novosti in tesnim rivalstvom iz prejšnjega leta med Maxom Verstappnom ter Lewisom Hamiltonom. Lahko v boj za naslov poseže še kdo?

Liga prvakov Bavarci zadeli sedmico, pirova zmaga Interja na Anfieldu

08.03.2022

Nogometaši Bayerna so se na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov znesli nad Salzburgom. V bavarski prestolnici so slavili s kar 7:1. Inter je na Anfieldu ugnal Liverpool z 1:0, a vseeno izpadel iz tekmovanja.

Liga NHL Pittsburgh končal zmagoviti niz Tampe

04.03.2022

Hokejisti Pittsburgha so v derbiju večera v Ligi NHL v gosteh s 5:1 premagali Tampo Bay, ki je po prvem porazu po petih zaporednih zmagah izgubila primat v Atlantski diviziji. Blestel je gostujoči napadalec Jevgenij Malkin.

Liga NHL Kingsi klonili v Dallasu po slabi drugi tretjini

03.03.2022

Hokejisti Los Angelesa so v noči na četrtek v Ligi NHL doživeli drugi zaporedni poraz. Dallasu so morali priznati premoč s 4:3. Vse štiri zadetke so prejeli v drugem delu tekme.

Alpsko smučanje Kristoffersen do težko prigarane zmage v Garmischu

26.02.2022

Norvežan Henrik Kristoffersen je veliki zmagovalec slaloma za svetovni pokal v Garmisch-Partenkirchnu. Slovenska predstavnika - Žan Kranjec in Tijan Marovt - sta ostala brez točk.

Liga NHL Calgary zmagal že desetič zapored

22.02.2022

Hokejisti Calgaryja so v noči na torek v Ligi NHL s 3:1 dobili kanadski obračun in premagali Winnipeg. To je bila zanje že 10. zmaga zapored.

Srebrni odmev Tima Mastnaka "Razmere in postavitev mi niso bile pisane na kožo. Zelo sem zadovoljen."

08.02.2022

"Nisi zmagovalec, dokler nisi v cilju, in to sem danes doživel na lastni koži," je po osvojeni srebrni medalji v Džangdžjakovu povedal deskar Tim Mastnak.

Skoki Zlata Urša: Sploh ne dojemam. Ne vem, kako je to mogoče. Zelo sem vesela!

05.02.2022

"Rekla sem si: briga me, kar koli bo, bo," je le nekaj trenutkov po osvojitvi naslova olimpijske zmagovalke na srednji skakalnici v Džangdžjakovu dejala Urša Bogataj.

Skiatlon Johaug "zmlela" tekmice za prvo zlato medaljo na igrah

05.02.2022

Pa jo ima! Norvežanka Therese Johaug je vendarle osvojila svojo prvo zlato olimpijsko odličje v posamični konkurenci, potem ko je v Džangdžjakovu zmagala v skiatlonu. To je bila tudi prva končna odločitev letošnjih iger.

Pokal narodov Kamerun po 11-m ostal brez domačega finala, zmaga Egipta

03.02.2022

Nogometaši Egipta so se uvrstili v veliki finale afriškega Pokala narodov, v katerem se bodo za naslov prvaka pomerili s Senegalom. V četrtkovem polfinalu so po izvajanju 11-metrovk s 3:1 premagali gostitelje zaključnega turnirja Kamerunce.

Stran 15 od 176
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov