Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Flandrija Van der Poel laskal Pogačarju: "To, kar je prikazal, je bilo res nekaj posebnega"

02.04.2023

Tadej Pogačar se je lani v cilju Dirke po Flandriji jezil nase, ob debiju na eni najlepših, najtežjih in najbolj čislanih klasik je obžaloval zamujeno priložnost. To dirko si je obkrožil za vrhunec letošnje pomladi in kot običajno svojo napoved uresničil.

Pred Flandrijo Pogačar pozna načrt za zmago: "Zame bo ključno, da sam pridem do cilja"

01.04.2023

Ni skrivnost, kako zelo si Tadej Pogačar želi dobiti Dirko po Flandriji, najbrž pa je še jasneje, da če želi že to nedeljo uresničiti te sanje, mora v sklepne kilometre v Oudenaarde priti sam oziroma vsaj brez družbe van der Poela in van Aerta.

V nedeljo drugi letošnji spomenik Pogačar bo moral izkoristiti kakšnega od 19 klancev

31.03.2023

V nedeljo bo na sporedu drugi letošnji kolesarski spomenik. Dirka po Flandriji velja za največji kolesarski spektakel v Belgiji, saj se ob cestah zbere praviloma vedno več kot pol milijona ljudi. Izjemno visoke cilje ima letos Tadej Pogačar.

Liga NBA Dallas v dveh mesecih strmoglavil na 11. mesto. Se še lahko reši?

30.03.2023

Prav lahko se zgodi, da bi Dallas v eni sezoni od statusa druge najboljše ekipe zahoda Lige NBA padel celo iz deseterice najboljših ekip v tej konferenci. Mavsi ob koncu turbulentne sezone rešujejo, kar se rešiti da.

Ekslibris Otrok že ve: To knjigo!

31.03.2023

Matej Huš je knjigo Od kvarkov do galaksij pisal dobrih pet let, ob tem pa spoznal, da ustvarjanje knjige traja dlje od najbolj pesimističnih scenarijev.

Slavko Jerič Pog & Rog: Zmagi na generalkah prinesli še več sproščenosti pred vrhuncema sezone

29.03.2023

Kolesarska sezona je šele dobro vstopila v tedne enodnevnih klasik, ki bodo prečesale predvsem Belgijo, odmevne dirke bodo tudi v Franciji in na Nizozemskem, zdi pa se, da so se planeti vrnili v svoje ustaljene in normalne tirnice.

10 v tarčo Kako dobro poznate nogometno reprezentanco?

28.03.2023

Slovenska nogometna reprezentanca je uspešno začela kvalifikacije za nastop na evropskem prvenstvu, saj je po zmagah v Astani in Stožicah edina reprezentanca v skupini H, ki ima šest točk. Kako dobro pa poznate Slovenijo?

Športni SOS 6 naj bo: Prvič s šestimi točkami in Šeško najhitreje do šestih golov

30.03.2023

Slovenska nogometna reprezentanca je sploh prvič v zgodovini katere koli kvalifikacije začela z dvema zmagama, zanimivega mejnika pa se je veselil tudi Benjamin Šeško, ki je proti San Marinu dosegel šesti reprezentančni zadetek.

Športni SOS Roglič še naprej piše kolesarsko zgodovino

27.03.2023

Primož Roglič je prvi kolesar v zgodovini z zmagami na šestih najpomembnejših enotedenskih dirkah, v skupnem številu zmag na isti sedmerici dirk pa zaostaja le še za Seanom Kellyjem.

Športni SOS Samo pet držav z vsemi petimi spomeniki

22.03.2023

Belgija, Italija, Francija, Nizozemska in Švica so edine države, ki se lahko pohvalijo, da so njihovi kolesarji osvojili vseh pet spomenikov. Slovenci so bili do leta 2020 na ničli, zdaj pa hitro osvajajo največje enodnevne dirke.

SOS odmev Kek pred Kazahstanom: Njihova agresivnost zahteva enak odgovor

23.03.2023

Slovenska nogometna reprezentanca kvalifikacije za Euro 2024 začenja v Kazahstanu. Selektor Matjaž Kek je odločen: "Prepričan sem, da bodo fantje pokazali pravi obraz, da bomo ta ciklus začeli po naših željah."

Številke Matej Huš: "Napredek bo vsaj še nekaj časa zelo hiter"

24.03.2023

"Znanost ni premočrtno korakanje od tega, kar vemo danes, do tega, da bi vedeli več. Znanost ima tudi stranpoti, naredi en korak nazaj, potem pa dva naprej," je prepričan Matej Huš, kemik in komunikator znanosti.

Stran 18 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov