Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Ineos še nikoli ni dobil dirke, na kateri sta bila Pogačar in Roglič

30.05.2023

V napetem zaključku Dirke po Italiji je krajšo potegnil Geraint Thomas, ki je tako nadaljeval tradicijo Ineosa na etapnih dirkah proti Primožu Rogliču in Tadeju Pogačarju, kjer kot po pravilu le stežka premaga omenjena slovenska kolesarja.

SOS odmev Tratnik o novem kralju Gira: Roglič lahko Tour osvoji tudi pri 39 letih

29.05.2023

"Primož Roglič bo vse naredil za kolesarstvo in družino! Vedno bo imel svoj fokus in željo, sledil bo temu, da bo najboljši na svetu," je zmagovalca Dirke po Italiji opisal Jan Tratnik, njegov moštveni kolega pri Jumbo Vismi.

Slavko Jerič Roglič spisal nov trenutek, ki je takoj romal v kolektivno zavest

28.05.2023

Ali se je lahko končalo kakor koli drugače, kot se je? Razplet letošnjega Gira je bil za Primoža Rogliča (in njegove navijače) tako pravljičen, da bi ga na vsaki delavnici filmskih scenarijev opisali kot preveč osladnega in nerealističnega.

Športni SOS Primeri Frooma, Bassa in Nibalija: Zadnji teden se lahko pridobiva po več minut

25.05.2023

Na Dirki po Italiji so na sporedu ključne tri gorske etape. Zgodovina Gira v tem stoletju kaže, da je zadnji teden mogoče izničiti tudi skoraj petminutni zaostanek v boju za končno zmago.

Ekslibris Pri pisanju o zamolčanih temah je veliko dvomov in strahu

26.05.2023

Od branja prve različice rokopisa Materinske knjižice je minilo eno leto, pri ustvarjanju dela Katje Gorečan pa je urednici Veroniki Šoster v spominu najbolj ostala ustvarjalna kava, iz katere se je vrnila s popolnoma počečkano kopijo rokopisa.

Slavko Jerič Giro kot festival šahovskih remijev

22.05.2023

Obračuni za naslov svetovnega prvaka v šahu so običajno prepleteni z veliko remiji, ki ne dajo takoj odgovora na vprašanje, kdo je najboljši. Zadnja leta končna odločitev vse pogosteje pade šele v podaljšku. Podobni občutki me prevevajo na letošnjem Giru.

Športni SOS Maščevanje v finalu uspelo v polovici primerov

22.05.2023

Odkar obstaja svetovno prvenstvo v hokeju na ledu z dvema osemčlanskima skupinama, se je kar šestkrat zgodilo, da sta v boju za zlato medaljo zaigrali reprezentanci, ki sta se pomerili že v predtekmovanju.

Športni SOS Risi trenutno pri razliki v golih –16, Italijani so se rešili kljub –43

21.05.2023

V skupinskem delu svetovnega prvenstva v hokeju na ledu so bili v novem formatu najbolj suvereni Kanadčani, ki so leta 2015 dobili vse tekme, pri tem pa so vso preostalo sedmerico v povprečju premagali s petimi goli razlike.

Giro McNultyju mala Lombardija, kapetani malce pretegnili noge

21.05.2023

V teoriji naj bi "mala Lombardija" v okviru 15. etape prinesla zanimivo dirkanje za konec drugega tedna Dirke po Italiji, a kapetani so svojo moč pokazali le v Bergamu, kar ni prineslo razlik. Etapo je ob begu dobil Američan Brandon McNulty.

Dirka po Italiji Prva tedna minila v šahu vodilnih, vsi pričakujejo eksplozijo v zadnjem tednu

20.05.2023

Za kolesarji na Dirki po Italiji sta že skoraj dve tretjini kroga, a dirka se še nikakor ni razplamtela in je razočarala marsikaterega navijača in kolesarskega spremljevalca. Precej več akcije se pričakuje zadnji teden.

Športni SOS Risi med elito ugnali enega gostitelja

19.05.2023

Slovenska hokejska reprezentanca je na svetovnih prvenstvih elitne divizije osemkrat igrala proti gostiteljem, edine zmage pa se je veselila leta 2005, ko je v Innsbrucku premagala Avstrijo s 6:2.

Veronika Šoster "Ni tragike, če knjiga spolzi mimo, dobra knjiga bo obstala"

19.05.2023

'Zelo rada spremljam mlade, vedno sem pozorna na nove glasove, kakšno snov ponujajo ljudje, ki začenjajo svojo pot. Gre za tako posebno snov, ki žari čisto drugače, včasih je kaj zelo novega in neverjetnega,' razmišlja knjižna urednica Veronika Šoster.

Stran 15 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov