Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Šok na cestah Sumatre Katarina Šeme: Neštetokrat sem doživela infarkt, ker sem mislila, da me bo kdo povozil

27.01.2023

"Spopadanje z neprijetnimi izkušnjami je tisto, kar vzameš s seboj domov − sebe malce spremenjenega in malce bolj utrjenega. Morda sem se v nekaterih ozirih presenetila pozitivno, v nekaterih pa negativno," je bivanje na Sumatri povzela Katarina Šeme.

Slavko Jerič Psihično strti Nadal bo skušal premakniti končno točko

19.01.2023

Teniški ljubitelji so se več kot pet let spraševali, kdaj se bo končalo obdobje zlate teniške generacije. Roger Federer se je upokojil ob koncu lanskega leta, zadnji dogodki pa kažejo, da od te odločitve morda ni več daleč niti Rafael Nadal.

SOS odmev Lanišek se je moral marsičesa naučiti 'zgrda'

18.01.2023

"Slovenska skakalna reprezentanca ima pred SP-jem v Planici prednost, ker res do podrobnosti pozna skakalnici. Tu trenirajo iz tedna v teden, kar pomeni, da poznajo vse razmere," o SP-ju v nordijskem smučanju razmišlja Boštjan Reberšak.

Ekslibris Nič novega − branje ima v krvi: Po 35 letih spet prebral Na Zahodu nič novega

20.01.2023

Tadej Golob ni le učinkovit in plodovit pisec, ampak tudi bralec. V srednji šoli je tako, denimo, prebral tudi po 400 strani na dan, danes pa se loteva branja predvsem klasik.

Športni SOS Carlsen zvezda tudi najhitrejših šahovskih različic

16.01.2023

Magnus Carlsen je najbolj vsestranski šahist na svetu, saj ni le dolgoletni svetovni prvak v klasičnem šahu (branjenju te krone se je sicer odpovedal), ampak tudi serijski svetovni prvak v pospešenem in hitropoteznem šahu.

Številke Ključni korak Tadeja Goloba za uspeh: "Leta 2016 sem izgubil službo"

13.01.2023

"Vsaka nova knjiga ni lažja, ker si jih že napisal 15, ampak morda celo težja, ker si jih že napisal 15. Sprašuješ se, ali bo 16. še v redu, ali jo bodo ljudje kupovali in brali," dvom pri nastajanju knjig opisuje uspešni pisatelj Tadej Golob.

Športni SOS Mikaela Shiffrin nima le največ zmag, ampak tudi največji delež zmag

09.01.2023

Mikaela Shiffrin ima za seboj sanjsko sezono, saj ji je četrtič uspelo v isti zimi zbrati vsaj osem zmag. Z zadnjo v Kranjski Gori se je izenačila z rojakinjo Lindsey Vonn (82 zmag), na dosegu rok pa je Ingemar Stenmark, ki ima le še štiri zmage naskoka.

Športni SOS Slovenski skakalci vedno v napetih trobojih za veliki kristalni globus

11.01.2023

Letošnja sezona svetovnega pokala v smučarskih skokih je zelo izenačena v boju za veliki kristalni globus, saj je trojica trenutno zelo odskočila − Dawid Kubacki, Anže Lanišek in Halvor Egner Granerud so blesteli tudi na novoletni turneji.

Športni SOS Odermatt celo presegel mejnik Herminatorja, a rekord Tine Maze je še daleč

06.01.2023

Marco Odermatt je odlično začel novo sezono svetovnega pokala v alpskem smučanju, na prvih 14 tekmah je nastopil 12-krat in le dvakrat ostal brez zmagovalnega odra. S tem se spogleduje vsaj z rekordom Hermanna Maierja.

Športni SOS Elitni klub 80: koliko zmag še lahko doseže Mikaela Shiffrin?

02.01.2023

Mikaela Shiffrin in Ingemar Stenmark sta večino kariere zmage nabirala enako hitro, pri zadnji desetici pa je Američanka precej hitrejša in se zdi, da bo vsak čas presegla rekord po številu zmag legendarnega Šveda.

Športni SOS Za Dončićem najboljši mesec v Ligi NBA

01.01.2023

Trener San Antonia Gregg Popovich se je v napovedi pred tekmo z Dallasom pošalil, da bodo njegovi varovanci skušali zadržati Luko Dončića pod 50 točkami. Ni jim uspelo, Ljubljančan jim je nasul točko več in prav vse so bile pomembne za zmago Mavsov.

Slavko Jerič Vse povsod naenkrat: Pregled športnih trenutkov, podkastov, filmov, knjig in serij v letu 2022

31.12.2022

En trenutek, en nasmeh, eno veselje, ena sreča. Ljudje ob koncu leta radi delamo lestvice, ki nas spominjajo, kaj lepega, enkratnega in morda neponovljivega smo občutili.

Stran 22 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov