Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Slavko Jerič Faktor Irving predstavlja Dončiću tako razbremenitev kot izziv

10.02.2023

Zahod v Ligi NBA ni le divji, ampak tudi neverjetno nepredvidljiv in izenačen. Četrti Dallas in dvanajsto Oklahomo namreč ločijo samo tri zmage, kar je še toliko bolj vplivalo na kadrovanje pred koncem prestopnega roka.

Športni SOS Shiffrin osvojila medaljo že na šestem SP-ju, pred njo le Aamodt

10.02.2023

Kjetil Andre Aamodt je edini alpski smučar, ki je medaljo osvojil na kar sedmih svetovnih prvenstvih, njegov rojak Aksel Lund Svindal pa se ponaša z najdaljšim razponom osvajanja medalj, med prvo in zadnjo je minilo kar 14 let.

Številke Marko Pokorn: "Ko končaš medicino, nisi niti z od zdravnika"

10.02.2023

"Sreča oziroma blagoslov je, da lahko izbereš poklic, ki te res zanima in veseli. Če imaš srečo, da je poklicno okolje tako, da ti ne povzroča stresa, da nimaš medčloveških šumov, potem res z veseljem hodiš v službo," je prepričan Marko Pokorn.

SOS odmev Luka Bassin: Ključna Jamesova razlika je strašna mentalna moč

09.02.2023

LeBron James ima idealne predispozicije za uspeh: telesno moč, košarkarsko inteligenco in predvsem neverjetno mentalno moč, zaradi katere je vedno znal napredovati.

Športni SOS Lanišek, Granerud in Kubacki zvezde stalnice te sezone

08.02.2023

V zadnjih 10 letih se je zgodilo šele tretjič, da so v isti sezoni svetovnega pokala v smučarskih skokih na štirih tekmah na odru hkrati stali isti trije skakalci – letos so to Anže Lanišek, Halvor Egner Granerud in Dawid Kubacki.

Športni SOS Jordan najboljši strelec glede na odigrani čas, Dončiću pa kaže celo bolje

02.02.2023

Dwight Howard ima med najboljšimi košarkarji Lige NBA najvišji odstotek zadetih metov iz igre. Glede na minute, ki so jih imeli na voljo legendarni igralci tega tekmovanja, pa je bil zgodovinsko najbolj učinkovit Michael Jordan.

Ekslibris Uresničila notranjo potrebo po ustvarjanju knjige

03.02.2023

Katarina Šeme je svoj prvenec, risoroman Sumatra, intenzivno ustvarjala približno leto in pol, pri tem je spoznala, da za dolge zgodbe potrebuje samoto in da pri tem lahko celo uživa.

Športni SOS Slovenci so na letalnicah kot prerojeni

01.02.2023

Tekme smučarjev skakalcev na Kulmu so potrdile staro prepričanje − slovenska reprezentanca na največjih objektih običajno doseže boljše izide kot na običajnih napravah. Številke ta trend potrjujejo za obe zadnji sezoni.

SOS odmev Luka Petrič: Đoković že najuspešnejši, razlika bo samo še rasla

01.02.2023

Številke ne lažejo, Novak Đoković ima največ osvojenih grand slamov, največ turnirjev serije 1000, največ tednov pa je bil na vrhu lestvice ATP. Srb je tako najuspešnejši teniški igralec, v novi epizodi podkasta SOS-odmev ugotavlja Luka Petrič.

Slavko Jerič Vsi luknjajo Titanik, a Đoković je nanj vseeno splezal

30.01.2023

Žoga Stefanosa Cicipasa je zletela v avt, Novak Đoković se je ozrl proti svoji loži, s kazalcem se zmagovalno dotaknil svoje glave, nato pa še srca. Bolj simbolno potezo bi le stežka pokazal.

Športni SOS Melbourne v znamenju igralk iz Vzhodne Evrope

28.01.2023

V tem stoletju se je v polfinale teniških turnirjev za grand slam uvrstilo največ igralk iz Vzhodne Evrope, približno v isti kategoriji so še igralke iz Zahodne Evrope in Severne Amerike, vsi preostali deli sveta pa imajo precej manj uspeha.

Športni SOS Stenmark in Shiffrin zmagovala z zelo podobno prevlado

26.01.2023

Ingemar Stenmark in Mikaela Shiffrin sta najuspešnejša alpska smučarja v zgodovini svetovnega pokala, njune zmage pa so v povprečju podobno dominantne

Stran 21 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov