Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Gospodarji bele majice Pogačar tudi v lovu na rekorda Jana Ullricha

03.07.2022

Tadej Pogačar je na Dirki po Franciji usmerjen seveda zgolj v skupni seštevek in boj za rumeno majico, a hkrati ruši rekorde tudi v boju za belo majico oziroma tekmovanju najboljših mladih kolesarjev.

Slavko Jerič Filmska nadaljevanja ali kakšne filme bomo v prihodnosti še gledali v kinih?

01.07.2022

Fran nostalgijo opredeli tudi kot močno, otožno željo po tem, kar je osebek v preteklosti čutil ali imel. Na nostalgijo sem pomislil ob filmskem nadaljevanju Top Gun, ki je po več kot treh desetletjih nepričakovano uspešno nasledil originalni film.

Športni SOS Slovenski kolesarski bum ob bok zgodovinskih prevlad

30.06.2022

Primož Roglič in Tadej Pogačar krojita svetovni kolesarski vrh, saj sta dobila pet od zadnjih osmih grand tourov ali s še dominantnejšimi besedami − vseh zadnjih pet tritedenskih dirk, na katerih se je pojavil vsaj eden od njiju.

SOS odmev Kdo ali kaj lahko ogrozi Slovenca? Hvastija: atomska bomba ali covid

29.06.2022

Stavnice v vlogo prvega favorita na Dirki po Franciji postavljajo Tadeja Pogačarja, mesto prvega izzivalca pa pripisujejo Primožu Rogliču in Jonasu Vingegaardu, a Martin Hvastija je prepričan, da imata prave možnosti za naslov le oba Slovenca.

Športni SOS Recept za grand tour: Pogačar blesti v gorah, Roglič pa na kronometrih

28.06.2022

Tadej Pogačar je do obeh zmag na Dirki po Franciji prišel predvsem po zaslugi epskih predstav v gorah, Primož Roglič pa si je pot do vseh zmag na Vuelti tlakoval z odličnimi kronometri. Roglič je sicer eden od največjih velemojstrov vožnje na čas.

Športni SOS Tony Martin nepremagljiv med nemškimi kronometristi

26.06.2022

Tony Martin, Edvald Boasson Hagen in Fabian Cancellara se lahko pohvalijo s kar desetimi naslovi državnega prvaka v vožnji na čas. Posebej dominanten je bil Martin, ki je bil v nemški konkurenci nepremagan od leta 2012 pa vse do lanske upokojitve.

Športni SOS Tampa Bay upa na ponovitev zgodbe Toronta iz leta 1918

22.06.2022

Tampa Bay je na drugi tekmi finala Lige NHL proti Coloradu izgubil kar s 7:0, do zdaj je le eni ekipi v zgodovini finala Stanleyjevega pokala po porazu s sedmimi goli razlike na koncu vseeno uspelo osvojiti naslov prvaka.

Slavko Jerič Pog & Rog položila odličen temelj, zdaj pa mimo vseh čeri proti Parizu

22.06.2022

Se spomnite oglasa pred 15 leti, v katerem sta Lewis Hamilton in Fernando Alonso med seboj tekmovala na tisoč in en način, hkrati pa se je v ozadju vrtela pesem 'Vse, kar lahko narediš, jaz lahko naredim bolje'?

Športni SOS Bojevniki s trdo obrambo do novega naslova

17.06.2022

Star pregovor za Ligo NBA pravi, da napad dobiva tekme, obramba pa prvenstva. To je bilo očitno tudi v letošnji končnici za Golden State, ki je v finalu proti Bostonu dosegal precej manj točk, a je bil zelo zanesljiv v obrambi.

Slavko Jerič Reprezentanca mora biti vesela kritik in celo provokacij

15.06.2022

Nikoli nisem bil pretiran zagovornik silenzia stampe, oziroma namenske ignorance medijev, ki se je občasno poslužujejo nekateri športniki. Sploh v primeru, ko so bile kritike upravičene, kar smo v preteklih dneh videli v primeru nogometne reprezentance.

SOS odmev Rogliča čaka le še piljenje forme, pred Pogačarjem pa boj za zeleno

14.06.2022

Primož Roglič je z odliko opravil svojo generalko pred Tourom, saj je z dominantno ekipo Jumbo Visma dobil Dirko po Dofineji. Ta teden bo svojo formo prikazal tudi Tadej Pogačar, ki brani zmago na Dirki po Sloveniji.

Športni SOS Slovenija bi lahko šele tretjič skupino končala brez zmage

13.06.2022

Slovenska nogometna reprezentanca je na zadnjih dveh tekmah popravila vtis z začetka Lige narodov. Vseeno pa gre še vedno za enega slabših tekmovalnih ciklusov, vsaj kar zadeva nabiranje zmag in doseganje zadetkov.

Stran 34 od 85
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov