Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Odmevi po zmagi št. 65 Roglič po novi simultanki: Popolnoma sem okreval

24.08.2022

Primož Roglič je po četrti etapi Dirke po Španiji spet odet v rdečo majico, a še pomembneje je, da je zdrav in s tem v odličnem izhodišču, da napade še četrto zaporedno zmago na Vuelti.

Slavko Jerič Skupna evropska prvenstva imajo skupno prihodnost

24.08.2022

Če je bila splošna ocena po organizaciji prvih združenih evropskih prvenstev v Glasgowu pred štirimi leti še previdna, se zdi, da so igre v Münchnu prinesle jasnejšo vizijo o smiselnosti skupne organizacije.

Številke V 9. sezoni bomo skupaj brali knjige

24.08.2022

Prednosti branja knjig so neizmerne: povečuje znanje in védenje, dobro vpliva na usmerjeno pozornost, spomin, zmanjšuje stres, budi empatijo, odpira vrata v domišljijo ... Prav knjige so rdeča nit devete sezone Številk, ki se začenja naslednji teden.

Številke Sezona 9

01.08.2022

Statična stran

Športni SOS Rekordni niz zmag še ne prinaša naslova

05.12.2012

Niti 11. Športni SOS ne more mimo kralja športa, nogometni vprašanji sta tokrat povezani s številom zaporednih zmag na začetku državnih prvenstev. Zimski športi so v polnem zamahu, v naši rubriki tako analiziramo alpsko smučanje in smučarske skoke.

Športni SOS V Wimbledonu najmanj brejkov in največ iger

21.11.2012

Športni SOS je tokrat obiskal teniška igrišča, saj v celoti odgovarja na vprašanja iz tega športa.

Športni SOS Natančnost košarkarskega meta

14.11.2012

Tokrat v osrednji temi Športnega SOS-a primerjam natančnost metov košarkarjev glede na njihov igralni položaj ter igranja v Ligi NBA in Evroligi. Po uspešnem začetku sezone niti tokrat ne moremo mimo Tine Maze, prvič pa bo beseda tekla tudi o Ligi NFL.

Športni SOS Tina Maze postala legenda Söldna

07.11.2012

Športni SOS je tokrat izjemno hiter, ukvarja se namreč s formulo ena in alpskim smučanjem. Statistično bo ovrednotil novo zmago Tine Maze ter primerjal oba kandidata za naslov svetovnega prvaka v formuli ena.

Športni SOS Nova trojka znižala natančnost zadetih metov

24.10.2012

Osrednja tema tokratnega Športnega SOS-a je met za tri točke v košarki. Pred dobrima dvema letoma je Fiba podaljšala razdaljo za pol metra, kar ima posledično vpliv pri slabšem izkoristku zadetih metov.

Športni SOS Uspešno obdobje španske nogometne reprezentance

17.10.2012

Šesti paket vaših vprašanj v osredje postavlja uspešnost slovenske, hrvaške, brazilske in španske nogometne reprezentance.

Športni SOS Messi lovi Di Stefana, Ronaldo 10 golov zabil v le dveh letih

10.10.2012

Po desetih letih imamo spet nogometaša, ki sta v isti sezoni osvojila naslov evropskega klubskega prvaka, hkrati pa bila uspešna tudi z reprezentanco. Športni SOS v svojem petem delu išče vse tovrstne dvojčke, dotaknil pa se bo tudi zadnjega El Clasica.

Športni SOS Barcelona že 257 tekem zapored boljša v posesti žoge

03.10.2012

Četrti del Športnega SOS-a je popolnoma obarvan v nogometne barve. Osrednje mesto pripada nogometašem Barcelone in njihovi neverjetni prevladi v posesti žoge.

Stran 31 od 85
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov