Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Športni SOS Barcelona že 257 tekem zapored boljša v posesti žoge

03.10.2012

Četrti del Športnega SOS-a je popolnoma obarvan v nogometne barve. Osrednje mesto pripada nogometašem Barcelone in njihovi neverjetni prevladi v posesti žoge.

Športni SOS Razlika med moškimi in ženskami

26.09.2012

Tretji del Športnega SOS-a se v glavni temi podaja na pot raziskovanja razlik med moškimi in ženskimi rekordnimi dosežki. Raziskuje najhitrejši nogometni strel, najboljše strelce v slovenski košarkarski reprezentanci in največje "osmoljence" v formuli 1.

Športni SOS Vsi preobrati slovenske nogometne reprezentance

19.09.2012

V drugem delu Športnega SOS-a osrednje mesto zaseda slovenska nogometna reprezentanca. Z brskanjem po svojem spominu je pomagal Vid Kavtičnik, nekaj pa se bo našlo še za ljubitelje kolesarstva in angleškega nogometa.

Lestvica Gajser najmlajši s petimi naslovi svetovnega prvaka

22.08.2022

Tim Gajser se je že vpisal med legende motokrosa, saj je postal eden devetih voznikov, ki je osvojil vsaj pet naslovov svetovnega prvaka, hkrati pa je na Finskem postal najmlajši s tem dosežkom.

Športni SOS Čeh trka na vrata zelo elitne skupine

19.08.2022

Le sedem metalcev diska je do zdaj osvojilo tako naslov evropskega kot svetovnega prvaka. V Münchnu bi se izbrani skupini lahko pridružil Kristjan Čeh, ki je letos že postal svetovni prvak.

Športni SOS Dream team 1992 in Dream team 2012

10.09.2012

Novo rubriko Športni SOS začenjamo z vedno popularnimi primerjavami ameriških košarkarskih dream teamov, med prvimi vprašanji pa je prostor tudi za Rogerja Federerja, Usaina Bolta in Robina van Persieja.

Športni SOS Vabilo k ustvarjanju portala Športni SOS

29.08.2012

Imate radi šport? Vas že dolgo muči kakšno vprašanje iz zgodovine športa in/ali športne statistike, pa nikakor ne najdete odgovora? S septembrom na naš portal prihaja rubrika Športni SOS, kjer bomo skupaj skušali treti podobne orehe.

Slavko Jerič Most med Mariborom & Manchestrom

17.08.2022

1997, 1999, 2000, 2001, 2003, 2009, 2011 in 2013. To so leta, v katerih sta Maribor in Manchester United hkrati postala državna prvaka. Ni čudno, da sta oba najuspešnejša kluba v svojih prvenstvih. Skupnim letnicam zdaj lahko dodamo še eno črno − 2022.

Športni SOS Obramba Olimpije pri štirih ničlah, rekord Domžal je še daleč

15.08.2022

Nogometaši Olimpije so odlično začeli Prvo ligo, dobro deluje obramba, ki na prvih štirih tekmah še ni dovolila niti enega samega zadetka. Marsikdo se že spogleduje z rekordom Domžal.

Slavko Jerič Številke ne lažejo: slovenski nogomet je v gnojni buli

10.08.2022

Marsikaterega spremljevalca slovenskega nogometa je stresel pogled na drugi kvalifikacijski krog v evropskih tekmovanjih, v katerem je izgubila vsa slovenska četverica, upanje za obstanek v Evropi ima le še Maribor, ki pa mu ne kaže prav najbolje.

Rekord po 4. krogu Med večnima tekmecema razlika prvič tako hitro 9 točk

08.08.2022

Olimpija in Maribor državnega prvenstva še nikoli nista začela tako različno, prvič je namreč med njima po uvodnih štirih tekmah razlika kar devet točk. Ljubljančani so sicer šele drugič začeli Prvo ligo s štirimi zmagami na prav toliko tekmah.

Športni SOS Od Slovencev sta bila mlajša le Pogačar in Mohorič

05.08.2022

Matevž Govekar je izjemno začel prvo sezono v ekipi svetovne serije, saj se je pri dobrih 22 letih veselil prve zmage med profesionalci. Od Slovencev, ki trenutno vozijo za ekipe najmočnejše konkurence, sta bila mlajša le Tadej Pogačar in Matej Mohorič.

Stran 32 od 85
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov