Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Mohopedija O kolesarskem navdihu in največjem cilju – biti Človek

04.08.2022

Brez dvoma živimo v zlatem obdobju slovenskega kolesarstva, tekmovalci nas zadnja leta razvajajo z vrhunskimi uspehi, vse večjo težo dobiva Dirka po Sloveniji, širi se rekreativno kolesarstvo, dobivamo pa tudi vse več zanimive literature.

Slavko Jerič Kralj komedije se je preobrazil v kralja družbenih omrežij

04.08.2022

Slava. Kakšno ceno ima? Kakšno ceno ste pripravljeni plačati? Včasih se je zdela dostopna le peščici izbrancev, danes je s pomočjo družbenih omrežij v teoriji dostopna skoraj vsakomur.

Športni SOS Evenepoel navdušuje z zmagami z dolgimi pobegi

03.08.2022

Večina enodnevnih dirk svetovne serije se v zadnjem desetletju končuje s skupinskim sprintom (ali vsaj dvojice), letošnja sezona pa prinaša izjemo, saj se je več kot polovica dirk končala z uspešnim pobegom. Pri tem prednjači Remco Evenepoel.

Športni SOS Pogačar še vedno popoln: vsako tritedensko dirko končal na odru

28.07.2022

Šele drugič v bogati zgodovini kolesarske Dirke po Franciji sta najboljša kolesarja v Parizu glede na leto predtem zamenjala svoji uvrstitvi. Zadnji dve leti dirko vseh dirk zaznamujeta Jonas Vingegaard in Tadej Pogačar.

Tadej ali Jonas? Na medsebojnih dirkah do zdaj precej več uspeha za Pogačarja

13.07.2022

Po slabi polovici Toura je videti, da se vse vrti v smeri razpleta Tadej Pogačar ali Jonas Vingegaard. Na skupnih etapnih dirkah je do zdaj precej več uspeha žel 23-letni gorenjski volk. Kako bo na letošnji francoski pentlji?

Športni SOS Slovenija (gorska) velesila na Touru

15.07.2022

Slovenski navijači so vse do leta 2017 zaman čakali na prvo slovensko etapno zmago na kolesarski Dirki po Franciji, a ko se je plaz sprožil, se nikakor ni ustavil, saj se niz uspehov nadaljuje. Tudi letos.

Slavko Jerič Rogličeva nebesedna komunikacija priča o presežkih in trpljenju

12.07.2022

Slaba polovica Toura je postavila zanimive temelje za napeto nadaljevanje dirke vseh dirk, ki bo čez slaba dva tedna okronala novega (ali starega) kralja Dirke po Franciji.

Športni SOS Strategija več kapetanov najučinkovitejša pri Ineosu

07.07.2022

Sokapetanstvo je redko uspešno v lovu na zmage na najpomembnejših kolesarskih dirkah na svetu. Še najbolj so ga izmojstrili pri Ineosu oziroma Skyu, ki so na tak način dobili kar štiri Dirke po Franciji.

Slavko Jerič Atomska bomba je padla na Jumbo Vismo

07.07.2022

Martin Hvastija je pred Tourom razmišljal, da slovensko zmago na dirki vseh dirk lahko prepreči le atomska bomba ali nesreča podobnih razsežnosti. Atomska bomba je v zloglasni peti etapi padla na "slovensko" ekipo Jumba Visme.

Anketa Vabljeni k sodelovanju: v naslednji sezoni bomo govorili o knjigah

05.07.2022

Kje, kdaj in ob kakšnih priložnostih poslušate podkaste? Kakšna frekvenca izhajanja epizod vam je najbolj všeč? Katere knjige so vam dale največ misliti in bi o njih radi poslušali nove epizode Številk?

Statistika rumene majice Anquetil in Indurain rumeno majico vedno pripeljala v Pariz

06.07.2022

Švicar Fabian Cancellara in Francoz Andre Darrigade sta kar na šestih različnih izvedbah Dirke po Franciji nosila majico vodilnega, a ju nikoli nista pripeljala v Pariz.

Gospodarji bele majice Pogačar tudi v lovu na rekorda Jana Ullricha

03.07.2022

Tadej Pogačar je na Dirki po Franciji usmerjen seveda zgolj v skupni seštevek in boj za rumeno majico, a hkrati ruši rekorde tudi v boju za belo majico oziroma tekmovanju najboljših mladih kolesarjev.

Stran 33 od 85
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov