Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Predstavitev tekmeca "Luka vedno predstavlja težave za nasprotnika, a bomo pripravljeni"

05.09.2023

Glavna tema po treningu kanadskih košarkarjev pred četrtfinalom s Slovenijo je bil Luka Dončić. Selektor Jordi Fernandez je z izbranimi besedami govoril o slovenskem kapetanu, a dodal, da zaupa svojim varovancem, da ga lahko ustavijo.

Grenak priokus Tobey: Skušali smo izenačiti kanadsko agresivnost, a nam ni bilo dovoljeno

06.09.2023

"Zelo smo razočarani. Težak poraz. Četrtfinale se ne igra, ampak zmaguje, da greš v boj za medalje," je po obračunu s Kanado, ki je Slovenijo ugnala s 100:89 in se uvrstila v polfinale svetovnega prvenstva, dejal Klemen Prepelič.

Analiza tekmeca Strokovni štab se je potrudil in našel tudi kanadske šibke točke

06.09.2023

Slovenska košarkarska reprezentanca je na EuroBasketu v tretjem poskusu preskočila četrtfinalno oviro, zdaj pa je v tej fazi tekmovanja tretjič na svetovnem prvenstvu. Prvi polfinale bo lovila proti Kanadi v sredo ob 14.30.

SGA proti Dončiću Četrtfinalna poslastica obračun najboljših posameznikov prvenstva

05.09.2023

Slovenija in Kanada se bosta na svetovnem prvenstvu pomerili za mesto v polfinalu, oči pa bodo v Manili odprte v dvoboj najboljših dveh igralcev turnirja Luko Dončića in Shaia Gilgeousa-Alexandra.

Slovenija že preučuje četrtfinalnega tekmeca "Kanadčani so zelo podobni Američanom"

04.09.2023

Slovenski košarkarji so se preselili v Manilo, ki gosti izločilne boje svetovnega prvenstva, opravili pa so tudi že prvi trening v dvorani SM Mall of Asia Arena, kjer se bodo v sredo ob 14.30 pomerili s Kanado.

SP v košarki Začenja se "zabava" z boji za kolajne in (evropskimi) obračuni za Pariz

03.09.2023

Sajonara, Okinava, kumusta, Manila! Po visokem porazu z Nemčijo slovenski košarkarji odhajajo z ne najboljšo popotnico v izločilne boje, toda pred najpomembnejšo tekmo SP-ja ostajajo mirni in verjamejo, da je bil to le spodrsljaj na poti do cilja.

SP v košarki Kljub nemški zaušnici pretiranega razočaranja ni bilo

03.09.2023

Uvodna četrtina proti Nemčiji je bila najboljša slovenskih košarkarjev na svetovnem prvenstvu, toda sledila je najslabša na Okinavi, zatem pa popoln padec in visok poraz. Z neprepričljivo predstavo je spomnila na težave pripravljalnih tekem.

SP v košarki Sekulić: Ekipna igra edina pot do uspešnega prvenstva

02.09.2023

Po zmagi nad Avstralijo (91:80) in potrditvi mesta med najboljšo osmerico na svetovnem prvenstvu je bilo veliko govora o ekipni predstavi slovenskih košarkarjev, svoja razmišljanja po uspehu je predstavil tudi selektor Aleksander Sekulić.

Mike Tobey "Vsi vedo, kdo je Luka Dončić, mi pa smo pokazali, kaj pomeni Slovenija"

02.09.2023

33 je znašal statistični indeks najboljšega igralca tekme drugega dela svetovnega prvenstva med Slovenijo in Avstralijo (91:80). Mike Tobey je znova pokazal, da prinaša reprezentanci dodano vrednost.

SP v košarki Dončić: Dali smo vse od sebe. Lahko zagotovim, da bo na vsaki tekmi tako.

01.09.2023

Slovenija je že dvignila letalsko vozovnico za Manilo, kamor potuje na krilih izjemne predstave ne le Luke Dončića, ampak celotnega moštva, ki je v velikem slogu odpravilo enega izmed favoritov za kolajno, Avstralijo.

SP v košarki Ko Slovenija gara in se bori 40 minut, ni dovolj niti devet NBA-jevcev

01.09.2023

"Želimo prvo mesto v skupini," so bili odločni slovenski košarkarji po velikanski zmagi nad Avstralijo. Dvignili so vozovnico za Manilo, prišli med osem na svetu, zdaj pa jih z Nemčijo v nedeljo čaka še obračun za (morda) lažjega tekmeca v četrtfinalu.

SP v košarki Sekulić: Ne vem, zakaj dva tako različna obraza. Nimam odgovora.

04.09.2023

"Gremo optimistično v četrtfinale. Vse se začne z ničle. Ni pomembno, koliko zmag ali porazov si imel, četrtfinalna tekma je praktično najpomembnejša na velikih tekmovanjih. Tako se je bomo tudi lotili," je dejal Aleksander Sekulić.

Stran 15 od 236
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov