Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Tudi danes so na cestah zastoji. Preverite, kje.

Avtorji Tilen Jamnik

SP v košarki Sekulić: Ne vem, zakaj dva tako različna obraza. Nimam odgovora.

04.09.2023

"Gremo optimistično v četrtfinale. Vse se začne z ničle. Ni pomembno, koliko zmag ali porazov si imel, četrtfinalna tekma je praktično najpomembnejša na velikih tekmovanjih. Tako se je bomo tudi lotili," je dejal Aleksander Sekulić.

Analiza tekmeca Nemčija še močnejša kot lani, ko je bila tretja v Evropi

03.09.2023

Pred slovenskimi košarkarji je obračun z reprezentanco Nemčije, ki jo od tekmecev na svetovnem prvenstvu najbolje poznajo, hkrati pa je glede na videno tudi najtežji izziv do zdaj. Zmaga prinaša prvo mesto v skupini K.

Predstavitev tekmeca Dirigent avstralske igre se zgleduje tudi po Luki Dončiću

01.09.2023

Avstralija je naslednji tekmec Slovenije na svetovnem prvenstvu. Napad tretje reprezentance Fibine lestvice vodi 203 centimetre visoki organizator igre Josh Giddey.

Predstavitev tekmeca "Dončić lahko da 45 točk, toda potem moramo ostale omejiti pod deset"

02.09.2023

V nedeljo ob 13.10 bosta eni izmed štirih neporaženih reprezentanc svetovnega prvenstva in edini iz skupin na Okinavi Slovenija in Nemčija obračunali za boljše izhodišče pred odhodom v Manilo.

Analiza tekmeca Odkrili hibe avstralskih NBA-jevcev, zdaj jih je treba le še izkoristiti

31.08.2023

Sedem tekem in štiri zmage je slovenski izkupiček na srečanjih z Avstralijo. Slovenski košarkarji so dobili oba medsebojna dvoboja na svetovnih prvenstvih, boomersi pa najpomembnejšega do zdaj – obračun za olimpijski bron v Tokiu.

SP v košarki 2023 Dončić: Zdaj proti Avstraliji bomo videli, kje smo

31.08.2023

"Nič, samo o zmagi," je Luka Dončić izstrelil, ko je bil povprašan, če razmišlja o individualnih mejnikih in rekordih svetovnih prvenstev. V mislih slovenskega kapetana je le Avstralija oziroma način, kako jo premagati.

SP v košarki Sekulić: Po mojih izkušnjah igramo proti favoriziranim ekipam precej bolje

31.08.2023

Slovenski košarkarji so dokaj suvereno opravili s skupinskim delom svetovnega prvenstva. Zdaj sta pred njima velika izziva: Avstralija in Nemčija, uspeh pa prinaša uvrstitev v izločilne boje v Manilo.

SP v košarki Prepelič: Kemija je prava. Taka, kot je bila v Tokiu.

30.08.2023

"Sem igralec, ki živi za košarko," pravi Klemen Prepelič, ki je ob Luki Dončiću do zdaj na Okinavi v slovenski reprezentanci pokazal največ in je bil statistično celo najboljši posameznik zadnjega obračuna proti Zelenortskim otokom.

SP v košarki Fokus ni bil na ravni SP-ja, v petek pa bo treba odigrati najboljšo tekmo

30.08.2023

Slovenski košarkarji na zadnjem obračunu skupinskega dela svetovnega prvenstva niso blesteli proti Zelenortskim otokom, toda najpomembnejše je, da ostajajo neporaženi in v drugi del nesejo poln izkupiček.

SP v košarki Raje ne pomislimo, kaj bi bilo, če bi Šengelia direktno padel na Blažiča

29.08.2023

Zmaga nad Gruzijo, ki je slovenskim košarkarjem odprla vrata do prvega mesta v skupini F svetovnega prvenstva, je imela črno piko, saj jo je med tekmo skupil Jaka Blažič, ki je moral na pregled v bolnišnico, na srečo pa poškodba ni hujša.

Analiza tekmeca Če Tavares ne bi verjel, da so Zelenortski otoki resna ekipa, ne bi bil tu

30.08.2023

Tudi na svojem četrtem svetovnem prvenstvu se bodo slovenski košarkarji pomerili z afriško reprezentanco. Za konec skupinskega dela na Okinavi jih čakajo Zelenortski otoki.

Predstavitev tekmeca Tavares: Luka je bil rojen za igranje košarke

29.08.2023

Letos je minilo pet let, odkar sta se Luka Dončić in Edy Tavares v dresu madridskega Reala veselila naslova v Evroligi. Zdaj si bosta stala na nasprotnih straneh, ko se bosta na svetovnem prvenstvu pomerili reprezentanci Slovenije in Zelenortskih otokov.

Stran 16 od 236
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov