Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Tilen Jamnik

Slovenija sedma na svetu Poškodbi popolnoma spremenili dojemanje poraza v četrtfinalu

11.09.2023

Čeprav se v povezavi s košarkarsko reprezentanco v zadnjih letih vedno omenja medaljo, lahko za sedmo mesto na 19. svetovnem prvenstvu iz rezultatskega vidika, potem ko je imela številne težave, prejme pozitivno oceno.

Košarkarji sedmi na svetu "Največ šteje odnos, pristop in kako igramo"

09.09.2023

"Seveda nam ni bilo vseeno, kako končamo prvenstvo. Želja je bila tista, ki je odločala. Res smo hoteli zmago in mislim, da smo si jo tudi zaslužili, saj smo cel turnir dajali vse od sebe. Tako smo odigrali tudi to tekmo," je dejal Aleksej Nikolić.

Sekuliću potekel mandat "Nikoli nisem bežal pred odgovornostjo - rezultatskega presežka ni bilo"

09.09.2023

"Želja voditi reprezentanco pri meni nikoli ni bila vprašanje, je pa res, da se mi izteče mandat. Kako bo naprej, pa ni odvisno samo od mene," je po koncu svetovnega prvenstva dejal Aleksander Sekulić. Na potezi je tako Košarkarska zveza.

Kdo bo selektor Slovenije? Aleksander Sekulić ostaja prva izbira KZS-ja

10.09.2023

Selektorju Aleksandru Sekuliću je s koncem svetovnega prvenstva potekel mandat, predsednik KZS-ja Matej Erjavec pa je v Manili zatrdil, da je zadovoljen z delom strokovnega štaba in da mu namerava ponuditi podaljšanje sodelovanja.

SP v košarki "Morda bo Luka Dončić razlog za spremembo sojenja"

09.09.2023

Luka Dončić ni le kapetan slovenske reprezentance in njen najbolj prepoznaven košarkar, je tudi obraz svetovnega prvenstva in igralec, o katerem se na turnirju ne glede na rezultat izbrane vrste najbolj govori.

SP v košarki F. Wagner: Od prvega dne verjamemo, da lahko premagamo vsakogar

09.09.2023

"Nismo še tam, kjer si želimo biti. Ta ekipa hoče zlato," so bili samozavestni nemški košarkarji po zmagi v polfinalu svetovnega prvenstva nad ZDA (113:111). V finalu se bodo pomerili s Srbijo.

SP v košarki 2023 Zmaga za Borišo Simanića: Dal si nam ledvico, mi ti bomo srce

08.09.2023

Impresiven je pogled na uspehe Svetislava Pešića, ki je srbsko reprezentanco popeljal v finale svetovnega prvenstva, kjer ga čaka dvoboj z Nemčijo, s katero je leta 1993 postal evropski prvak.

Slovenci kot rockzvezde Vzdušje in podpora v Manili ─ skoraj kot bi igrali v Stožicah

08.09.2023

Košarka je brez konkurence šport številka ena na Filipinih. Zelo priljubljena je domača reprezentanca, izjemno cenjeni pa največji svetovni zvezdniki kraljice iger. Luka Dončić je za evforijo poskrbel tudi v Manili.

SP v košarki Luka Dončić: Nobenega ne udarimo, nas pa vsi pretepajo

07.09.2023

"Ne sme biti težko igrati takih tekem. To je vendarle svetovno prvenstvo. Smo med najboljših osem. Poskusili smo, a preprosto ni šlo," je po porazu proti Litvi (100:84) povedal kapetan slovenske reprezentance Luka Dončić.

Aleksander Sekulić "Luko je treba zaščititi na način, da si do njega korekten"

07.09.2023

"Kdaj dobim občutek, da se ne igra več košarka, ampak je že bližje rokometu. Z vsem spoštovanjem do rokometa, ampak v košarki ni dovoljenega toliko kontakta," je Aleksander Sekulić izpostavil način, kako se tekmec upre Luki Dončiću.

"Z dvignjenimi glavami v hotel" Dončić: Spoštujem Brooksa zaradi vsega, kar dela

06.09.2023

Luka Dončić je moral predčasno zaradi dveh tehničnih napak zaključiti četrtfinalni obračun svetovnega prvenstva, po tekmi pa na novinarski konferenci govoril popolnoma umirjeno.

SP v košarki Blažič: Za tako tekmo pozabiš na vse bolečine

05.09.2023

Pred slovenskimi košarkarji je najpomembnejša tekma svetovnega prvenstva. V četrtfinalu se bodo v sredo ob 14.30 pomerili s Kanado, selektor Aleksander Sekulić pa bo lahko računal tudi na Jako Blažiča.

Stran 14 od 236
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov