Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

SP v košarki Sekulić: Igralci skoraj popolno izvedli načrt, ki smo ga zastavili pred tekmo

28.08.2023

Če so bili po uvodni tekmi svetovnega prvenstva v slovenski reprezentanci zelo samokritični do svoje predstave, so bili po drugi razumljivo lahko bistveno zadovoljnejši. Skrb zdaj vzbuja le poškodba Jake Blažiča.

SP v košarki Dragić: Pokazali smo, kakšno obrambo znamo igrati

28.08.2023

V boju za prvo mesto v skupini F in s tem ohranitev dobrih možnosti za napredovanje v izločilne boje v Manilo so slovenski košarkarji pokazali najboljšo tekmo poletja, predvsem kar zadeva energijo, agresivnost in obrambo.

Analiza tekmeca Deficit pod obročem rešiti z moštveno igro

28.08.2023

Pred slovenskimi košarkarji je najtežja naloga v skupinskem delu svetovnega prvenstva na Okinavi. Gruzija je brez dvoma najkakovostnejši tekmec v skupini F.

Justus Hollatz (Za zdaj) nesojeni zmaj: Vrnitev k Olimpiji? Ne vem, kaj bo po sezoni.

29.08.2023

Justus Hollatz, ki z nemško reprezentanco nastopa na svetovnem prvenstvu na Okinavi, je s Cedevito Olimpijo podpisal triletno pogodbo, vsaj prvo sezono pa bo namesto med zmaji igral za Anadolu Efes.

Saša Dončić "Na Okinavi je več dresov Dončić kot v Ljubljani"

27.08.2023

"Luka je vlogo kapetana sprejel zelo resno in z veliko odgovornostjo," je povedal Saša Dončić, ki na svetovnem prvenstvu pesti za sina in slovensko reprezentanco stiska na tribunah Okinava Arene.

SP v košarki Markoišvili: V Ljubljani sem naredil najpomembnejši korak v karieri

28.08.2023

Številnim obetavnim gruzijskim košarkarjem je nekoč Slovenija predstavljala veliko odskočno desko. V Ljubljani je tri sezone preživel tudi Manučar Markoišvili, ki je zdaj pomočnik v gruzijski reprezentanci.

Predstavitev tekmeca Zgodovinski dan za gruzijsko košarko, ki jo zdaj čaka velik slovenski izziv

27.08.2023

Gruzijska košarka je vedno imela povezave s Slovenijo, reprezentanci pa bosta v ponedeljek ob 13.30 odigrali peti medsebojni dvoboj, ko se bosta pomerili na drugi tekmi svetovnega prvenstva na Okinavi.

SP v košarki Dončić med polčasom spodbudil soigralce k boljšemu drugemu delu tekme

27.08.2023

Luka Dončić je prvič na uradni tekmi vodil Slovenijo v vlogi kapetana, po novi bleščeči predstavi pa ima zdaj v lasti reprezentančne rekorde vseh treh velikih tekmovanj – olimpijskih iger, evropskega in svetovnega prvenstva.

SP v košarki Vsi v en glas: Obramba iz prvega polčasa se ne sme ponoviti

26.08.2023

"Naredili smo, kar smo morali," je dejal Jaka Blažič, potem ko so slovenski košarkarji na Okinavi prebili led s pričakovano zmago nad Venezuelo (100:85). Po tekmi so drug za drugim samokritično izpostavili napake, predvsem obrambne.

SP v košarki 2023 Zbrani in osredinjeni morajo pokazati pravi obraz

26.08.2023

Končno je tu, za kar so slovenski košarkarji delali celo poletje. Po dobrem mesecu priprav je pred njimi prva tekma svetovnega prvenstva.

Okinava diha s košarko "Slovenija? A, Dončić, Dončić!"

01.09.2023

Marsikomu se je že zgodilo, da je v tujini naletel na začuden pogled ali pa je moral podrobno razlagati, kje leži Slovenija, ko je bil povprašan od kod prihaja. Na Okinavi letos ni tako. Prva asociacija je praktično pri vsakemu Luka Dončić.

SP v košarki Lani so se naučili, da ne smejo popuščati na nobeni tekmi in proti nobenemu tekmecu

25.08.2023

19. svetovno prvenstvo se je začelo, slovenski košarkarji pa so pripravljeni na prvi izziv, ki ga prinaša turnir – Venezuelo. "Vsako poletje opravimo dolge priprave. Vsi komaj čakamo, da se končno začnejo uradne tekme," je dejal Mike Tobey.

Stran 17 od 236
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov