Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

SP v košarki Sekulić: V obrambi moramo biti pametnejši

03.08.2023

Na drugi pripravljalni tekmi, dobre tri tedne pred prvim obračunom na svetovnem prvenstvu, so se počasi že pokazali orisi slovenske reprezentance, do izraza so prišle tudi pomanjkljivosti, za katere pa je še dovolj časa, da se odpravijo.

SP v košarki Dončić je bil vodja že prej, zdaj ima le še malce več odgovornosti

01.08.2023

Pred slovenskimi košarkarji sta dve tekmi proti Grčiji, ki bosta dober preizkus trenutnega stanja reprezentance, po njih pa bo selektor Aleksander Sekulić verjetno priprave nadaljeval že s končno dvanajsterico.

Košarka Prenovljen igralski mozaik Cedevite Olimpije, nejasna prihodnost Dragića in Omića

01.08.2023

Prejšnji teden so s podpisom Justina Cobbsa po besedah novega trenerja Simoneja Pianigianija pri Cedeviti Olimpiji zaključili sestavo ekipe, ki je mešanica obetavnih mladeničev in izkušenih uveljavljenih košarkarjev.

SP v košarki Čančar: Dokler bomo zdravi, z igranjem za reprezentanco ne bo težav

31.07.2023

Vlatko Čančar je prvi slovenski košarkar, ki je reprezentančni lovoriki dodal še največji klubski dosežek – šampionski prstan Lige NBA. Zdaj se z reprezentanco pripravlja na debi na svetovnem prvenstvu, kjer bo ključni slovenski mož.

SP v košarki Dončić gre na vsako prvenstvo s ciljem, da ga osvoji

30.07.2023

Izvrsten je bil na svojem prvem EuroBasketu 2017, ko je bil kot komaj polnoleten uvrščen v peterko turnirja, blestel ob olimpijskem debiju pred dvema letoma, zdaj pa Luko Dončića čaka še prvi nastop na svetovnem prvenstvu. In to v novi vlogi.

SP v košarki Đorđević: Košarkarji, kot je Luka Dončić, obarvajo igro

27.07.2023

Velja za enega najboljših evropskih košarkarjev, po koncu igralske poti pa je zelo uspešno zaplul tudi v trenerske vode. Izkazal se je kot selektor domovine Srbije, zdaj pa Aleksandar Đorđević s kitajsko reprezentanco gostuje v Sloveniji.

SP v košarki Sekulić: Če smo nižji, moramo biti pa hitrejši, borbenejši in pokazati več želje

26.07.2023

Prvi preizkus v pripravah za svetovno prvenstvo je za slovenskimi košarkarji. "To je le nek obris. Daleč od celote," je dejal Klemen Prepelič, ki je bil ob zmagi nad Kitajsko (75:73) z 20 točkami prvi strelec tekme.

SP v košarki Blažič: Borili se bomo za najvišja mesta

25.07.2023

"Svetovno prvenstvo je še močnejše kot evropsko. Tu so najboljše reprezentance na svetu in tak mora biti tudi način priprave," je med pripravami na košarkarsko svetovno prvenstvo dejal Jaka Blažič.

SP v košarki Morgan z vrhunskimi "playi" vedno igral odlično, zato komaj čaka prihod Dončića

24.07.2023

Jordan Morgan je do zdaj za Slovenijo igral le na kvalifikacijskih tekmah, prvič pa se z reprezentanco pripravlja na veliko tekmovanje, toda nastopa še nima zagotovljenega, saj sta na seznamu dva naturalizirana košarkarja.

SP v košarki Čuti se dodatna motivacija, da (znova) dokažejo, česa je sposobna Slovenija

23.07.2023

Žiga Samar je lani debitiral na velikem tekmovanju, bil na evropskem prvenstvu najmlajši v slovenski reprezentanci, že letos pa bo skoraj zagotovo na svetovnem prvenstvu prevzel vidnejšo vlogo.

SP v košarki Prepelič: Čas je, da spregovori tudi Luka Dončić

20.07.2023

"Ambicije so iste. Z Luko Dončićem vedno lahko meriš na najvišja mesta," je ob začetku priprav košarkarjev na svetovno prvenstvo povedal Klemen Prepelič, eden izmed najizkušenejših reprezentantov.

SP v košarki Sekulić: Bolj moramo delovati kot ekipa

19.07.2023

Po devetih letih bodo slovenski košarkarji znova zaigrali na svetovnem prvenstvu, prvič pod taktirko Aleksandra Sekulića, ki jih bo v vlogi selektorja vodil na tretjem velikem tekmovanju.

Stran 20 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov