Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Predstavitev tekmeca Kako ustaviti Luko Dončića? Prva rešitev je molitev.

25.08.2023

Prva slovenska ovira na svetovnem prvenstvu je Venezuela. Reprezentanci sta se nazadnje pomerili pred dvema letoma na kvalifikacijskem turnirju za olimpijske igre. Dvoboj v Kaunasu je z lepo razliko dobila Slovenija.

SP v košarki 2023 Incident Severne Koreje Dončiću preprečil miren spanec

24.08.2023

Na Okinavi, kjer bo Slovenija ob svojem četrtem nastopu na svetovnem prvenstvu odigrala skupinski del, je v središču pozornosti Luka Dončić, prvi zvezdnik turnirja in kapetan slovenske izbrane vrste.

Analiza tekmeca Južnoameriški "gladiatorji" tvorijo najbolj borbeno reprezentanco prvenstva

25.08.2023

"Venezuelo čaka lačna Slovenija z jasnim ciljem, po kaj smo prišli na prvenstvo," je pred uvodnim izzivom 19. košarkarskega svetovnega prvenstva dejal Luka Bassin, pomočnik selektorja v slovenski reprezentanci.

Gregor Glas Pričakovati nepričakovano, vseeno pa je treba prvo zmago hitro potrditi

24.08.2023

Pred petimi leti je postal najmlajši, ki je zaigral za slovensko reprezentanco, zdaj pa Gregorja Glasa čaka še debi na velikem tekmovanju, potem ko si je izboril mesto med dvanajsterico Aleksandra Sekulića.

SP v košarki 2023 Še vedno s tarčo na hrbtu, tudi zaradi "najboljšega igralca na svetu"

23.08.2023

Slovenski košarkarji so že dober teden na Japonskem. Prva postaja je bil Tokio, kjer so tudi odigrali zadnjo pripravljalno tekmo, zdaj pa na prizorišču na Okinavi že pilijo formo za prvi obračun, ki jih čaka v soboto.

SP v košarki Čebaška letos čakajo naloge, kakršne je do zdaj imel Murić

21.08.2023

"Če je Luka Dončić pravi, kar je, se z njim vedno cilja na medalje," pred svetovnim prvenstvom napoveduje Jakob Čebašek, ki ga letos čaka največja vloga v reprezentanci do zdaj.

SP v košarki Nikolić: Zavedati se moramo, da je obramba tista, ki nam bo prinesla dober rezultat

18.08.2023

Slovenski košarkarji so že na Japonskem, kjer bodo igrali skupinski del svetovnega prvenstva. V Tokiu jih v soboto ob 8.00 po slovenskem času čaka zadnja pripravljalna tekma. Pomerili se bodo z Japonci.

SP v košarki Ne le alfa in omega kreacije napada, Dončić je tudi ena izmed rešitev na štirici

22.08.2023

Edo Murić ob koncu sezone, potem pa še Vlatko Čančar kmalu zatem, ko se je pridružil pripravam reprezentance. Slovenija je ostala brez dveh krilnih centrov, vrzel pa bodo na SP-ju skušali zapolniti Bine Prepelič, Jakob Čebašek in celo Luka Dončić.

SP v košarki Kar je Bine Prepelič sanjal kot otrok, se zdaj uresničuje

17.08.2023

Po poškodbi Vlatka Čančarja in Eda Murića je na položaju krilnega centra v slovenski reprezentanci nastala velika vrzel. Skuša jo zapolniti Bine Prepelič, ki je na zadnjih pripravljalnih tekmah pustil dober vtis.

SP v košarki 2023 Ko Slovenci držijo skupaj, jih Sekulić z užitkom gleda na parketu

16.08.2023

"Vsi bi radi posegli po najvišjih mestih. S to željo in ciljem gremo na svetovno prvenstvo. To je naš motiv," je dejal selektor košarkarske reprezentance Aleksander Sekulić, ki je z varovanci že na Japonskem.

SP v košarki 2023 Dončić: Če ne bi verjel v medaljo, ne bi bil tu

15.08.2023

Čeprav se je košarkarska reprezentanca na svetovno prvenstvo podala oslabljena, potem ko so sestavo ekipe skrojile poškodbe, ima njen najboljši igralec Luka Dončić še naprej visoke cilje. Najvišje.

Morgan ali Tobey? V šali rečeno, bi bilo najlažje, da bi za prosto mesto odigrala kar ena na ena

14.08.2023

Selektor Aleksander Sekulić je na pripravah na svetovno prvenstvo pred veliko dilemo – kdo bo zasedel mesto naturaliziranega košarkarja in bo s tem prvi center Slovenije, Jordan Morgan ali Mike Tobey.

Stran 18 od 236
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov