Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

EP 2023 Teja Oblak: Vsaka igralka ve, kakšna je njena vloga na parketu

14.06.2023

Prvič bo na velikem tekmovanju kapetanski trak nosila Teja Oblak, ki je glavna gonilna sila igre slovenskih košarkaric in podaljšana roka selektorja Dzordzisa Dikeulakosa na parketu.

EP 2023 Dikeulakos: Med pripravami moraš tudi izgubiti tekme in igrati slabo

13.06.2023

"Samo zmage te zadovoljijo. Smo na evropskem prvenstvu, kjer se igra na rezultat, ne pa, da se zabava. Toda to je šport, in nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese. Lahko pa obljubimo, da bomo dali vse od sebe," je dejal Dzordzis Dikeulakos.

Liga Nova KBM Jakara: Če prisiliš nasprotnika, da se toliko prilagaja, si res dober

11.06.2023

Drugo sezono zapored so košarkarji Heliosa igrali tako v finalu Lige Nova KBM kot pokala Spar. Obakrat so klonili pred Cedevito Olimpijo, ki pa so jo v državnem prvenstvu pošteno namučili.

Liga Nova KBM Cedeviti Olimpiji slavje pokvarila težja poškodba Eda Murića

11.06.2023

Po pričakovanjih so košarkarji Cedevite Olimpije sezono končali z vsemi domačimi lovorikami. 20. je ljubljanski klub postal državni prvak in potrdil primat v Sloveniji.

Eva Lisec Tudi moška reprezentanca ni najboljših rezultatov dosegla z zvezdniškimi ekipami

08.06.2023

"Smo v trenutno najboljši postavi? Najverjetneje ne, ampak če se osredotočamo na to, česa ni, ne bomo nikamor prišle. Delamo s tem, kar imamo, in gradimo," je dejala nosilka igre košarkarske reprezentance Eva Lisec.

Liga ABA Zmaji odkljukali osnovni cilj, od presežka pa bili precej oddaljeni

07.06.2023

Cedevita Olimpija je tako kot lani sezono Lige ABA končala v polfinalu. S prebojem med štiri so ljubljanski košarkarji izpolnili jadranski cilj, ob tem so si želeli vsaj tretje tekme v seriji, kar jim je uspelo, a na njej bili daleč od presenečenja.

Liga ABA Košarkarji Olimpije so za to tekmo delali vso sezono

05.06.2023

Pred košarkarji Cedevite Olimpije je zelo zahtevna naloga, ki pa jim ob morebitnem presenečenju prinaša izjemen uspeh. Polfinalna serija Lige ABA proti Partizanu je izenačena na 1:1, finalista pa bo dala odločilna torkova tekma v Beogradu.

Košarka Arriel McDonald sanja, da bi za Slovenijo zaigral tudi njegov sin

04.06.2023

"Igral je za ekipo in naredil Olimpijo močnejšo," je o najboljšem ameriškem košarkarju, ki je igral v Sloveniji, Arrielu McDonaldu, povedal tvorec uspehov ljubljanskega kluba v 90. letih, Zmago Sagadin.

Intervju "Takrat nas ni zanimal Real Madrid, želja je bila samo Olimpija"

03.06.2023

Za šesti naslov jugoslovanskega prvaka so morali košarkarji Olimpije leta 1970 zmagati v Zadru. Osem sekund pred koncem je koš za 77:78 dosegel Dušan Verbič, ki je v intervjuju za MMC delil spomine na velike uspehe ljubljanskega kluba.

Liga Nova KBM Potek finala bo zelo odvisen od volje in želje Cedevite Olimpije

02.06.2023

V zadnjih dveh sezonah sta se za vse domače košarkarske lovorike pomerila Cedevita Olimpija in Helios, ki, ko so bili zmaji v popolni postavi, še ni bil tako blizu zmagi kot na prvi tekmi letošnjega finala Lige Nova KBM.

Liga NBA Slovenska bratovščina prstana 13 let čaka na četrtega člana

01.06.2023

Vlatko Čančar je postal peti slovenski košarkar, ki se je uvrstil v finale Lige NBA. Z Denverjem bo lovil prvi šampionski prstan v zgodovini koloradske franšize. Do zdaj so gospodarja košarkarskih prstanov osvojili trije Slovenci.

Liga ABA Vsak zmaj je za zmago sezone delal tisto, v čemer je najboljši

31.05.2023

Želji, ki so jo pokazali na prvi tekmi polfinala Lige ABA, je treba dodati še pametno igro in rezultat ne bo izostal, je bilo navodilo trenerja Cedevite Olimpije Mira Alilovića svojim košarkarjem pred obračunom s Partizanom v Stožicah.

Stran 22 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov