Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Tina Hacler

Retro LJ 10-IKL: Kako je yugo potoval od Kragujevca do Manhattna

30.11.2020

Yugo, fenomen jugoslovanske avtomobilske industrije, je zaslovel tudi zato, ker so ga izvažali na ameriški trg. Več kot 30 let pozneje so se štirje prijatelji odločili, da ponovijo njegovo zgodbo – kupili so koral 55 in se odpravili čez ocean.

Slovenija Zlatkovo snemanje Milana Kreka po ulicah Ljubljane preiskuje tudi policija

24.11.2020

Direktor NIJZ-ja Milan Krek je policiji prijavil Zlatana Čordića, ki mu je v ponedeljek začel na ulici postavljati vprašanja v povezavi z epidemijo, medtem ko ga je snemal. Policija dogodek preiskuje, glasbenik pa se je že opravičil.

Zaprtje šol Koronašolanje: "Kako slepemu predstaviti matematiko na daljavo?"

18.11.2020

Ministrstvo za izobraževanje sicer obljublja, da se bodo otroci iz posebnih programov v šole vrnili "prvi, in to takoj, ko bo to mogoče", nekateri ravnatelji pa so nam opisali, zakaj je v njihovem primeru to tako potrebno.

Reportaža Sedemurna izmena na covidnem oddelku: Matejina agonija, Janijev cmok in jaz v megli

13.11.2020

Ko še pred sedmo zjutraj korakam proti stari stavbi na Vodnikovi cesti v Ljubljani, nehote razmišljam o spomladanskih prizorih iz Bergama in bolnišnic po Španiji, ko so bolniki ležali kar po hodnikih.

Gostinstvo in turizem Koronakriza odnesla že 8000 delovnih mest, kako bo pomagala država?

12.10.2020

Naraščajoče številke novega koronavirusa v Sloveniji ne pomenijo nič dobrega tudi za panogo, ki se še vedno ni pobrala od udarca v prvem valu epidemije. A ker je nekatere gostince prizadelo bolj kot druge, zdaj sami predlagajo selektivno pomoč.

(Ne)ažurni podatki Bi šli radi v tujino? Pogoje vstopa v ciljno državo morate poiskati sami.

07.10.2020

Potem ko je slovenska vlada spremenila odlok o prehanjanju meje in objavila nove barvne sezname svetovnih držav, so se številni začeli spraševati, kam pa lahko (sploh še) gremo mi. Odgovore boste morali poiskati kar sami.

Karantena Izvid (samoplačniškega) testa je tisti, ki ne sme biti starejši od 48 ur

02.10.2020

Po novem se karanteni lahko izognete s predložitvijo negativnega testa na novi koronovavirus kar na meji, če pa se niste testirali že v tujini, si lahko teh deset karantenskih dni skrajšate tudi, če odprete denarnico doma.

Reportaža 22.30 je odbila, zadnja "runda" bi gostince lahko pogubila

24.09.2020

"Bili smo na robu preživetja, če se bo tako nadaljevalo, ne bomo dočakali naslednjega leta," zmajuje z glavo šef lokala nasproti ljubljanske avtobusne in železniške postaje, ko ob pol enajstih pospravi mizo za zadnjimi gosti.

Na 1688 metrih "Če sediš, kolo pelje tebe. Če stojiš, ti pelješ kolo."

13.09.2020

Stanetu Koširju je v Ljubljani v soboto budilka zazvoznila že ob štirih zjutraj, po jutranji kavi je šel pripravit opremo, naložil je kolo in se odpeljal proti Kranjski Gori, kjer se je pri Tonkini koči pod Vršičem srečal z Atilo Armentanom.

Fotoreportaža S "kavčarji" pod Vršičem, z odštekanci na vrhu

06.09.2020

Zgodbe z vrha Vršiča bi zvenele približno tako bizarno, kot so videti oprave ljudi, ki jih pripovedujejo, če bi bilo to kje drugje. Toda na prireditvi Goni Pony se vse vklopi v čas in prostor točno tako, kot je treba.

Reportaža Kdo so tisti, ki odletijo na pomoč, ko se zalomi tam nekje visoko zgoraj?

03.09.2020

"Najtežje reševanje je v slabem vetru v navpični steni. Ne moreš se približati, če je neugoden še veter, se ne moreš približati niti z vitlom," je na letališču v Lescah za MMC razložil pilot vojaškega helikopterja Matej Hajdinjak.

Reportaža "Da bi imeli vsi dobre ocene in da bi ta korona čim prej izginila"

01.09.2020

Na prvi šolski dan se je mešalo veliko občutkov – veselje učencev ob pogledu na stare prijatelje, ponos staršev, ko so prvič vkorakali v hram učenosti, zadovoljstvo ravnateljev, da jim je uspelo zagotoviti pouk. Nad vsem pa negotovost zaradi covida-19.

Stran 3 od 35
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov