Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tina Hacler

Eurobasket 2017 Zlato medaljo so proslavili z vsemi, le sami med seboj ne

17.09.2019

"Spomini so še vedno sveži, čeprav je za nami že svetovno prvenstvo - z grenkim priokusom," se je druge obletnice zgodovinskega uspeha slovenske košarke za MMC spomnil Saša Zagorac.

Irkut MC-21 Prvi mednarodni polet novega ruskega potniškega letala

17.09.2019

Letalo Irkut MC-21 je prvo potniško letalo od razpada Sovjetske zveze, s katerim nameravajo Rusi na trgu tekmovati z zahodnimi letalskimi družbami.

Ljubljana Inšpekcija ustavila gradnjo novega hotela na Bavarskem dvoru

16.09.2019

Gradbena inšpekcija je z odločbo ustavila gradnjo hotela investitorja Zlatarne Celje na Bavarskem dvoru, saj je ta potekala brez predpisane dokumentacije.

Slovenija Opozicija o Šarčevi vladi: "Leto zapravljenih priložnosti"

16.09.2019

Za Marjanom Šarcem je prvo leto vodenja vlade. Zdravstvo, ki so si ga koalicijske stranke zadale za prednostno nalogo, je po mnenju opozicije največje razočaranje.

Slovenija Prvo leto Šarčeve vlade: "Pokazala je zmožnost preživetja"

13.09.2019

"Zmožnost preživetja se je izkazala kot ključno vodilo te vlade in koalicije, pri čemer je bilo nenehno treba sprejemati kompromise, katerih končni cilj je bil zgolj to," prvo leto vlade Marjana Šarca opisuje Aleš Kocjan.

Slovenija "Vzorniki so tudi Ante, Vida in Nihada - tisti z roba družbe"

11.09.2019

"Biti dober pravzaprav sploh ni tako težko, če le znamo pogledati okrog sebe in zaznati potrebe v ljudeh - lahko je lačen, morda samo potrebuje prijazno besedo," poudarja Ninna Kozorog.

Ture avanture Wellness in selfness na zmagovalni slovenski način

07.09.2019

Sodobni gost želi razvajanje, sproščanje - tako sebe kot svojih okušalnih brbončic - pa tudi pohajkovanje naokrog. Evropa je zato letos šla v iskanje destinacij turizma dobrega počutja.

Okolje "V ljudi se je naselil strah, a kemikalije niso tak bavbav"

05.09.2019

"Včasih opažamo prav neobvladljiv odpor do kemikalij. Gre za iracionalen strah, da moramo vse kemikalije odstraniti, ker so slabe in škodljive," je v pogovoru za MMC opozoril direktor nacionalnega urada za kemikalije.

Slovenija 150 let gasilstva pri nas: "Nam se Kornati zelo težko zgodijo"

08.09.2019

Za Slovence je gasilska služba najbolj zaupanja vreden poklic, že vrsto let kažejo raziskave javnega mnenja. In v 150 letih je to postala najštevilčnejša prostovoljna uniformirana organizacija v državi.

Legendarni Avseniki "Harmonike ne zanima ne politika ne poklic človeka"

23.08.2019

"To glasbo iz leta v leto bolj občudujem. Ko pripravljam program, samo strmim, kako je sploh mogoče to, kar sta naredila Slavko in Vilko," nam je opisoval Gregor Avsenik.

Promet Nemci za nepravilno razvrščanje izrekli za pol milijona kazni. Slovenci? 1.600 evrov.

16.08.2019

"Intervencijska vožnja je za poškodovanca mrtev čas. V zastoju pred nesrečo je ujetih na tisoče ljudi. In če se ne razvrstijo pravilno, izgubljamo dragocene minute, ko hitimo na pomoč," v pogovoru za MMC opozarja mož, ki mu je uspelo "premakniti" narod.

Gondola Bo smučarjem z Vitranca načrte prekrižal divji petelin?

11.08.2019

Z vrha Vitranca bi se po idealnem scenariju lahko smučalo že leta 2020, je v pogovoru za MMC pred letom in pol napovedal kranjskogorski župan Janez Horvat.

Stran 8 od 35
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov