Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tina Hacler

Slovenija "Fant ti ne sme ..." - 33 pravil za odnos brez nasilja

07.02.2020

"Kje si, s kom si, pokaži mi telefon, nočem, da greš ven ..." To niso znaki ljubezni, ampak znaki nezdravega odnosa, ki se z leti največkrat še močno poslabša.

Rak Zdravi lahko tudi beseda: "Bolniku pomagajte z vprašanji, ne nasveti"

04.02.2020

"Rak je zagotovo bolezen, ki prizadene človeka v njegovem bistvu. Ob besedi rak se sproži misel - minljiv sem, lahko umrem. In to je šok," pravi pionirka psihoonkologije pri nas in poudarja, da se duševno zdravje bolnika (še vedno) prepogosto zanemarja.

Reportaža Znani Slovenci odštevajo do vrhunca zime: "Kdor ne navija, ni Sloven'c!"

30.01.2020

Po beli kranjskogorski strmini, obdani z zelenimi zaplatami, so se v sredo pognala znana imena s slovenske estrade. Snežno druženje je bilo uvod v odštevanje do t. i. vrhunca zime na drugi strani hriba, znamenitega Pokala Vitranc.

Foto in video 8 in 24 nikoli več ne bosta enaki, vrstijo se ganljivi pokloni nesmrtnemu Kobeju

27.01.2020

V zadnjih 24 urah smo že ničkolikokrat zapisali, da je bil Kobe velikan. A šele brskanje po družbenih omrežjih in fotoagencijah je danes nazorno prikazalo, kako velik pečat je pustil v svetu. Celem, ne le košarkarskem.

Zelene zime Zakaj (in kako) bi reševali slovenska smučišča?

09.01.2020

"V Italiji so žičnice celo nacionalizirali in država ves čas prispeva zraven, v Avstriji je pomagala dežela Koroška, na Balkanu so vse financirale države, nas pa prepuščajo trgu in govorijo, da je naš problem, če se ne znamo znajti," obupujejo žičničarji.

Kam potujemo? Slovenci decembra v tople kraje, k Božičku, na odprtje sezone

24.12.2019

December je mesec, ko številni Slovenci pograbijo torbe in jo mahnejo naokrog, nekateri na hladno, drugi na na toplo. Povprašali smo potovalne agencije, kakšni so letošnji trendi.

Korupcija Družinska tradicija je v gostilni zaželena, v državnem podjetju pa ne

11.12.2019

"Pri postopkih kadrovanja mora biti glavno merilo izbire strokovna usposobljenost, nikakor pa ne zgolj politična ustreznost ali celo ustrežljivost in ubogljivost kandidata," poudarja predsednik protikorupcijske komisije Boris Štefanec.

Prostovoljstvo Kako izmeriti ceno nasmeha in tople besede?

05.12.2019

Več kot 244.000 prostovoljcev, skoraj deset milijonov ur tovrstnega dela za 100 milijonov evrov - številčno merjenje lepo ponazarja, kakšen je obseg prostovoljstva pri nas. Toda kaj pa njegovi učinki?

Dinamični model Smučarske karte bomo kupovali, kot iščemo letalske karte ali izbiramo hotel – tudi v Sloveniji

28.11.2019

Ko prek spleta iščemo hotelsko sobo ali sedež na letalu, že vemo, da se cene iz dneva v dan razlikujejo - glede na zasedenost oziroma glede na privlačnost želenega termina. Tako bo zdaj tudi na snegu.

Cene smučanja Kako na belih strminah prihraniti kakšen evro

25.11.2019

Smučarska sezona je pred vrati in glede na to, da bodo vozovnice tudi letos spet dražje najmanj za evro ali dva, se splača ujeti še zadnji vlak predprodaje oziroma razmisliti o urnih in kombiniranih vozovnicah.

Cene smučanja "Če primerjamo s tujino, je glavni hendikep Slovenije zagotovo infrastruktura"

13.11.2019

Pogled na cenike za prihajajočo smučarsko sezono razkriva, da bomo spet smučali nekoliko dražje – tako doma kot v tujini, čeprav je tam še vedno precej bolj drago. A niti dražje vozovnice ne omogočajo (vse bolj) potrebnih naložb.

Gasilska brigada Resnični heroji na slovenski, ne ameriški način

12.11.2019

Ob 150. letnici organiziranega gasilstva na Slovenskem je družabna igra Gasilska brigada: Resnični heroji nastala v duhu, da v Sloveniji primanjkuje igrač, ki bi vsebovale "pravilne" ilustracije.

Stran 6 od 35
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov