Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Najbolj brane

NPU tudi na finančnem ministrstvu Golob odpovedal sestanek s SD-jem, čas je imel le Žibert. Boštjančič: Ali ministrica pomaga?

5.2.2024 7:31

Finančni minister Klemen Boštjančič je pozdravil NPU-jevo širjenje preiskave nakupa prostorov na Litijski cesti tudi na njegov resor. Meni, da je ključno vprašanje, ali lahko ministrica Dominika Švarc Pipan pri razčiščevanju še kaj pomaga ali škodi.

Poleti Peter Prevc znova na drugem mestu; Hrgota: Sodniki so nas oškodovali za zmago

25.2.2024 9:03

Peter Prevc je na drugi posamični tekmi smučarskih letalcev v Oberstdorfu ponovil sobotni uspeh in zasedel drugo mesto, potem ko je v finalu na stopničke napredoval s 6. mesta. Timi Zajc je bil četrti. Zmagal je vodilni v svetovnem pokalu Stefan Kraft.

Kriza Socialnih demokratov Na ponedeljkovi konferenci razprava tudi o tem, ali stranka ostaja del koalicije

9.2.2024 13:07

Pred ponedeljkovo konferenco Socialni demokrati ne skrivajo, da je stranka nesporno na eni najnižjih točk v zgodovini. Vse možnosti so na mizi, tudi izstop iz koalicije.

Smučarski poleti Timi Zajc in Domen Prevc pometla s tekmeci na letalnici v Oberstdorfu

23.2.2024 11:25

Slovenija je na krilih Domna Prevca in Timija Zajca dobila tekmo dvojic v smučarskih poletih v Oberstdorfu. Druga je bila Norveška z zaostankom 23,2 točke, tretja pa Avstrija z zaostankom 28,8 točke.

Incident na Fazaneriji V navijaških izgredih poškodovanih šest članov Mure

18.2.2024 12:27

Maribor je na derbiju 21. kroga Prve lige proti Muri vodil z 2:0, ko so za prekinitev z izgredi poskrbeli navijači. Ti so z eksplozivnim telesom poškodovali šest članov Mure, ki imajo vsi poškodbe sluha. Policija je nekaj kršilcev že izsledila.

"Kordiš želel izsiliti zaposlitev" Poslanci Levice zahtevajo Kordišev umik. Kordiš: Želijo me utišati in disciplinirati.

6.2.2024 12:43

Zaradi zlorabe položaja, zavajanj, pritiskov, groženj in izsiljevanja so štirje poslanci Levice podali zahtevo za umik Mihe Kordiša iz odborov DZ-ja in preiskovalne komisije, je pojasnil Matej T. Vatovec. Kordiš je skušal izsiliti zaposlitev kandidatke.

Slovo šampiona Peter Prevc: Srce je narekovalo, da odprem novo stran življenja

6.2.2024 9:00

Po 15 letih je napočil čas za slovo. Slovenska športna legenda Peter Prevc je napovedal in potrdil, da je to njegova zadnja sezona v smučarskih skokih. Zlati orel se bo poslovil konec marca na poletih v Planici. "Mogoče celo s svetovnim rekordom."

Tarča Dominika Švarc Pipan: Moj edini cilj je razkriti sistemsko korupcijo

1.2.2024 19:26

"Če bi vedela, da gre za vpletanje stranke, bi na to opozorila in gotovo te pogodbe ne bi podpisala," je v oddaji Tarča zatrdila ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan in dodala, da so projekt sicer vodile strokovne službe.

Operirali napačnega Zaradi zamenjave vzorcev tkiva so želodec odstranili napačnemu bolniku

16.2.2024 11:39

Na onkološkem inštitutu so operirali bolnika, ki naj bi imel raka na želodcu, in mu želodec tudi odstranili. Pozneje se je izkazalo, da se je zgodila huda napaka, saj so želodec zaradi zamenjave odvzetih vzorcev v Barsosu odstranili zdravemu pacientu.

Slovenija Švarc Pipan: Prevzemam objektivno odgovornost glede nakupa sodne stavbe, vendar ne bom odstopila

31.1.2024 10:00

"Pridobila in pregledala sem dokumentacijo o poslu ter ugotovila, da ne gre za malomarnost, temveč se kaže, da je bilo to načrtno protipravno delovanje skupine ljudi, tudi članov SD-ja," je dejala ministrica za pravosodje.

Lake Placid Lovro Kos do četrte zmage v četrti različni disciplini!

10.2.2024 15:08

Lovro Kos v Lake Placidu skače v izjemni formi. V petek je prvič dobil kvalifikacijsko tekmo, dan pozneje pa je še prvič v karieri dobil posamično tekmo za svetovni pokal. V finalu je pridobil kar pet mest!

Oberstdorf Slovenski orli znova sijajni: Timi Zajc zmagal pred Petrom Prevcem

24.2.2024 15:55

Prva posamična tekma v poletih za svetovni pokal v Oberstdorfu se je razpletla sanjsko za Slovenijo. Zmagal je Timi Zajc, drugo mesto je zasedel Peter Prevc, Domen Prevc pa je bil peti. Po prvi seriji je vodil Peter štiri desetinke točke pred Zajcem.

Slovenija Najemniška kriza: "Za polkletno stanovanje nas je bilo na ogled hkrati naročenih 20"

19.2.2024 6:46

Višina najemnin je zlasti za mlade zaposlene vedno večja težava. Porast kratkoročnega najema vedno bolj vpliva na trg, zato so cene najema zelo visoke. Za enosobno stanovanje tako lahko odštejemo kar 51 odstotkov povprečne slovenske plače.

Rusija Ostri odzivi Zahoda na smrt ruskega oporečnika Alekseja Navalnega

16.2.2024 12:45

Po smrti Alekseja Navalnega so se svetovni voditelji ostro odzvali. Zahod krivdo pripisuje Putinu in njegovemu režimu, Kremelj krivdo zavrača. Po ruskih veleposlaništvih v evropskih mestih se vrstijo vse bolj številčni protesti.

Slovenija Po odstopu Žiberta kot sekretarja SD-ja v stranki tudi zahteve po odstopu vodstva

6.2.2024 10:40

Po odstopu Klemna Žiberta s položaja generalnega sekretarja stranke so se predstavniki občinskih organizacij SD-ja zvečer sestali v Ljubljani. Med člani SD-ja je zaokrožil tudi dokument, v katerem se zahteva odstop vodstva stranke.

Skoki Domen Prevc dosegel 80. slovensko posamično zmago v svetovnem pokalu

18.2.2024 3:00

Domen Prevc se je v Saporu veselil šeste zmage v karieri v svetovnem pokalu. Na skakalnici Okurajama je vodil že po prvi seriji, v finalu pa je s 139,5 metra odgovoril domačemu adutu Rjojuju Kobajašiju, ki je znova končal na drugem mestu.

Sporni nakup stavbe Dominika Švarc Pipan predsedniku vlade ponudila odstop. Golob se bo o tem še odločil.

5.2.2024 20:59

Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan je predsedniku vlade Robertu Golobu ponudila odstop. Strinjala sta se, da bo na položaju, dokler ne razišče nepravilnosti, kar bi bilo lahko dva ali tri tedne, je dejala v oddaji Marcel.

Slovenija Erik Brecelj: "SD pač pleni po zdravstvu, kar jaz pomnim."

31.1.2024 23:19

Kirurg Erik Brecelj je ocenil, da se pri zdravniški stavki obe strani slabo pogajata in da bo treba rešitev najti prej kot v enem mesecu, sicer bo ogroženo zdravje ljudi. Znova je kritično nastopil do stranke SD in njene vloge v zdravstvu.

Slovenija SD bo sredi aprila odločal o novem vodstvu. Švarc Pipan stranki poslala izstopno izjavo.

12.2.2024 11:29

Stranka SD se je odločila, da bo predvidoma 13. aprila izvedla volilni kongres, kjer bo izbirala novo vodstvo stranke. Tanja Fajon poudarja, da morajo pri aferi nakupa sodne palače svoje delo opraviti organi pregona.

Willingen Wellinger razveselil nemške navijače, Zajc s 153 m premagal lanski strah

4.2.2024 13:52

Andreas Wellinger je v deževnem Willingenu navdušil nemške navijače, saj je v finalu pridobil kar šest mest in se veselil zmage na največji skakalnici na svetu. Timi Zajc je s poletom dneva (153,0 m) osvojil sedmo mesto.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov