Razlog za prenehanje delovnega razmerja Koren Gombočevi v SKB banki je bilo ponarejeno spričevalo, je poročal Pop TV. Foto: MMC RTV SLO
Razlog za prenehanje delovnega razmerja Koren Gombočevi v SKB banki je bilo ponarejeno spričevalo, je poročal Pop TV. Foto: MMC RTV SLO

Pop TV poroča, da so v banki zatrdili, da takratni vodja poslovalnice poslanki takšnega priporočila ni dal.

Pri ponaredku spričevala o zaključnem izpitu na Srednji trgovski šoli Maribor ni šlo za pomoto, kot je pojasnjevala Koren Gombočeva, ampak za načrten ponaredek, poroča Pop TV. Da je spričevalo ponarejeno, je razvidno iz žigov, napačno izpolnjenega obrazca in podpisa ravnatelja. Na podlagi slednjega pa je bila poslanka nato slaba štiri leta zaposlena v banki.

Da je spričevalo ponarejeno, so SKB banki sporočili iz Srednje trgovske šole Maribor. To pa je bil tudi razlog za prenehanje delovnega razmerja Koren Gombočevi.

Ko je poslanka pojasnjevala prejšnjo ponarejeno listino, je predložila ponarejeno bančno listino, natančneje priporočilo vodje poslovalnice, ki ga je, kot je zatrdila Koren Gombočeva, po redni odpovedi prejela od banke.

A v SKB banki so zatrdili, da takratni vodja poslovalnice ob odpovedi poslanki ni dal priporočila. Kot je še poročal Pop TV, lahko preiskovalci znova ovadijo poslanko, in sicer zaradi ponovnega ponarejanja listin in celo krivega pričanja.