Foto:
Foto:

Ponudbo za vodenje ekipe je hitro dobil Srečko Katanec, s katerim pa tako kot z Ivico Osimom uprava kluba ni našla skupnega jezika.

Med možnimi kandidati za Lončaričevega naslednika se največkrat omenjajo Zoran Vulić, Ivo Šušak, Slaven Bilić in Josip Kuže.

V sinočnji oddaji "Otvoreno" na hrvaški televiziji je svoj nepreklicni odstop napovedal tudi eden od predsednikov kluba Zdravko Mamić, za katerega se je najprej mislilo, da bo na čelu Dinama ostal vsaj do majske skupščine.

V oddaji sta Mamiću nekaj ostrih besed namenila nekdanji trener in vratar Zagrebčanov, Miroslav Blažević in Dražen Ladić. Prvi je k odstopu pozval celotno vodstvo kluba, drugi pa je dejal, da je nekdanji simbol hrvaškega nogometa izgubil kredibilnost v javnosti in zaupanje igralcev.

Drugi predsednik Dinama Mirko Barišić je povedal, da je klub nedopustno rušiti prek medijev in dodal: "Kdor nas želi zamenjati, naj to stori na zakonit način."

Zagrebčanom se v hrvaškem prvenstvu ni uspelo uvrstiti v Ligo za prvaka, kar se bo poznalo tudi pri zaslužku igralcev. Na klopi sedemkratnega hrvaškega prvaka so to sezono sedeli že štirje trenerji. Kdo bo peti?

Dinamovi nogometaši na seksualnih orgijah. Več tukaj.