Nikola Nikezić bo tudi spomladi nosil zeleno-beli dres. Foto: Aleš Fevžer
Nikola Nikezić bo tudi spomladi nosil zeleno-beli dres. Foto: Aleš Fevžer

Gerić je bil nazadnje član Domžal, nato je že končal kariero, a si je po tednu dni priprav z ljubljansko ekipo premislil. Dan pred odhodom na priprave v Španijo je podpisal pogodbo. "To sem si želel od malega. Zaradi Olimpije sem začel igrati nogomet, izpolnile so se mi otroške sanje. Presrečen sem, da sem tu, ostalo pa bi rad povedal na igrišču," je dejal Gerić.

Član Olimpije je tudi mladi slovenski reprezentant Mitrović. 20-letni in 195 cm visoki branilec je bil brez kluba, nazadnje je igral za italijanskega prvoligaša Bologno, predtem pa je bil član Interja. Za zeleno-bele bo igral do poletja 2016. "Vesel sem, da sem prišel v tako velik klub. Fantje so me sprejeli odprtih rok in te dni sem se na treningih počutil res lepo. Tudi trener je zelo 'fajn', veselim se že prihoda v Španijo. Verjamem, da lahko lovoriko vrnemo v Ljubljano in se vsi skupaj veselimo," je dejal Mitrović.

Nikezić podaljšal do konca sezone
Nikola Nikezić
bo pri Olimpiji ostal do konca letošnje sezone. Črnogorski nogometaš, ki je v jesenskem delu Prve lige na 17 tekmah dosegel šest golov, je imel s klubom sklenjeno pogodbo do sredine januarja.

Olimpija je po jesenskem delu Prve lige na drugem mestu, za Mariborom zaostaja devet točk, vijoličasti pa imajo tekmo manj.