Radojica Čepić in Arsenij Dragašević sta s Celjem Pivovarno Laško podpisala štiriletno pogodbo. Foto: RK Celje
Radojica Čepić in Arsenij Dragašević sta s Celjem Pivovarno Laško podpisala štiriletno pogodbo. Foto: RK Celje

"S tem še naprej sledimo naši strategiji, da v Celje pripeljemo najbolj talentirane igralce iz regije in iščemo rešitve na položajih, ki jih v Sloveniji zaradi višine ni mogoče. Junija sta bila tukaj na preizkusu, pokazala potencial, naša naloga pa je, da ta potencial razvijemo in ju dvignemo na višjo raven. Če bosta pokazala kakovost, bosta tudi že lahko dobila mesto v članski ekipi. Oba sta morfološko na tako visoki ravni, da se lahko brez težav priključita članskim treningom, in pričakujem, da bosta v tej sezoni že dobila tudi priložnosti za igro."

Radojica Čepić, ki je bil v pretekli sezoni proglašen za najboljšega mladega igralca Črne gore, seveda ni na pamet izbral kluba, ki ima bogato tradicijo. "Vsi vedo, da se tu odlično dela, zato je moja največja želja tu napredovati, osvojiti nova znanja in si seveda zagotoviti svoje mesto v ekipi. To ne bo lahka naloga, a želim si delati, se dokazati in pokazati, da klub lahko računa name. Veliko lepega o klubu nama je povedal že Miljan Vujović, pohvalil delo, mesto, tako da sem res vesel, da sem tukaj."

S Celjem Pivovarno Laško sta podpisala štiriletno pogodbo, ekipi pa se priključila danes, ko se je zanju iztekla obvezna karantena.