Matjaž Rozman. Foto: www.alesfevzer.com
Matjaž Rozman. Foto: www.alesfevzer.com

Rozman je v karieri zamenjal kar nekaj klubov, bil je član Aluminija, Interblocka, Greuther Fürtha, velenjskega Rudarja in Slavena Belupa, od leta 2016 pa je vratar Celja. Z njim je bil v sezoni 2019/20 tudi državni prvak. Celjani bodo v nedeljo gostili Muro.

Kalcer iz Radomelj, po jesenskem delu prvenstva predzadnji na lestvici, je obrambo okrepil z izkušenim Gabrom Dobrovoljcem. Ta se v Radomlje seli iz Mure, sicer pa je 31-letnik, ki je lani spomladi za kratek čas že igral za Radomljane, podpisal pogodbo do konca prihodnje sezone.

Na Fazanerijo pa se po štirih letih pri AEK-u v Atenah vrača Žiga Laci. 21-letni branilec je bil član mlajših selekcij črno-belih, ob koncu sezone 2018/19 pa je debitiral za člansko ekipo. Pred dnevi je v Grčiji prekinil pogodbo, z Muro je podpisal sodelovanje do konca leta 2025.

Tudi Bravo je v svojem moštvu pozdravil povratnika, njegov dres je znova oblekel Milan Tučić. 27-letni napadalec je podpisal pogodbo do konca prihodnje sezone z možnostjo podaljšanja za dodatno sezono.

Tučić je igral že za mlajše selekcije Brava. Iz Šiške je nato leta 2017 odšel k Rudarju v Velenje, od tam pa v belgijski Leuven. Po štirih letih se je kot posojen nogometaš vrnil k Bravu, v nadaljevanju kariere pa odšel na Japonsko, kjer je igral za Saporo.