Nika je v prvi vrsti vesela za vso podporo, ki jo je do zdaj prejela od svojih oboževalcev. Foto: Žiga Culiberg
Nika je v prvi vrsti vesela za vso podporo, ki jo je do zdaj prejela od svojih oboževalcev. Foto: Žiga Culiberg
Misija Evrovizija
Kdo se bo poslovil v nedeljo? Foto: Žiga Culiberg

"Zdaj, ko sem med 'naj' štirimi, lahko samo rečem: hvala vsem za podporo, iz srca. Presenečena sem," je po nedeljskem obstanku v oddaji od sreče jokala Nika. Namreč, v nedeljo je morala prvič v krog za izpadanje in to s Floro Emo Lotrič, ki se je že tretjič znašla v nehvaležnem dvoboju za ostanek v oddaji.

"Nisem si mislila, da bom prišla med 'naj' 32, ker se mi je zdelo to res 'vau'. Ne vem, koliko se jih je prijavilo, pa da bi jaz prišla med 'naj' 32? Ampak nekako se mi je to uresničilo in že tedaj sem mislila, da sem veliko naredila," je za MMC priznala 19-letnica iz Petanjcev. Toda njeno glasbeno izražanje ne zapolnjuje le petje, saj tudi igra klavir.

Spremljajte Misijo Evrovizijo tudi na:

- Facebooku,

- Twitterju,

- uradni spletni strani.

V njenih načrtih je poleg končanja študija pevska kariera. In če je bil še na začetku oddaj za njo največji dosežek, da se je uvrstila med najboljših 32 ... "Moje življenje se je od nastopanja v Misiji Evrovizija zelo spremenilo. Vsak dan je posvečen Misiji Evroviziji. Vedno hodim na vaje. Se trudim. Delam po najboljših močeh. To se je ogromno spremenilo. Tudi veliko se vozim iz Murske Sobote v Ljubljano, tako da veliko časa preživim v avtu," priznava Nika.

Zase pravi, da je njena največja slabost zamujanje, največja odlika pa njena pamet. "Jaz sem na odru to, kar sem. Uživam na odru. Uživam v petju in se tudi vidim v tem. Zdaj pa ne vem ... Jaz sem res vesela za vso podporo in glasove, ki so mi jih dali," se je po nastopu zahvaljevala Nika. Skozi oddaje se je tako kot njene sotekmovalke preizkusila že v mnogih glasbenih žanrih, toda predstavila bi se rada še v operi in metalu.