Slakonja je tudi že na lovu za lasuljo in drugimi rekviziti za snemanje videa. Foto: Facebook Klemen Slakonja
Slakonja je tudi že na lovu za lasuljo in drugimi rekviziti za snemanje videa. Foto: Facebook Klemen Slakonja
Prav tako pa se imitator pospešeno pripravlja na vlogo Donalda Trumpa. Foto: Facebook Klemen Slakonja
false
Slakonja je na pol poti do uresničitve zastavljenega cilja. Foto: Žiga Živulović jr./BoBo

Slakonja je sprožil buren odziv po zapisu na svoji strani na Facebooku, da po uspehu videa Putin, Putout še vedno ni dobil nobenega pokrovitelja, ki bi bil pripravljen pokriti produkcijske stroške novih spotov, milijoni ogledov na YouTube pa mu niso prinesli niti desetino zneska, ki bi ga potreboval za kritje stroškov novega videa.

"Pokrovitelje sem neuspešno iskal že leto in pol pred lansiranjem Putina in ni mi najbolj jasno, zakaj tudi po uspehu videa Putin, Putout v mojem projektu še kar ne vidijo potenciala," je za MMC dejal Slakonja. Ta je vse po izidu videa postal zanimiv tudi za tuje medije in sledili so intervjuji za tiskovne agencije, kot je Reuters, ter medijske hiše, kot sta BBC in Al Džazira.

Ob napovedi, da bo parodiji Putina sledil najverjetnejši republikanski kandidat za predsednika Združenih držav Amerike, ni vzbudil pozornosti ameriških medijskih hiš. "Nasploh je imel Putin, Putout zelo malo ogledov čez lužo. Verjamem, da bo s Trumpom drugače," pravi Slakonja.

In če je pri videospotu Putin, Putout gradil na elementu presenečenja, ko ga je predstavil med vodenjem letošnje Eme, je tokrat v primeru Trumpa drugače, saj obvešča svoje oboževalce o vsakem svojem koraku. "Zelo sem vesel, da imam tako močno bazo podpornikov, ki mi sledijo na družbenih omrežjih, in neizmerno sem jim hvaležen za vsak prispevek," je še dejal Slakonja.

Na lovu za statisti
Glasba za videospot je posneta, zdaj pa Slakonjo čaka snemanje. Zato zdaj išče statiste, a zahteve niso tako skromne. Igralec, voditelj in imitator išče Melanio, Trumpova sinova z ženama, Ivanko, tri varnostnike, 30 oboževalcev, dva kitajska natakarja in kitajsko natakarico, kitajskega kuharja, lepotico, vohuna, mehiškega natakarja, tri mariachi pevce, "seniorito", mehiškega bandita, Barona Trumpa, dva rokoborca, šest misic, dva šerifa, dve natakarici, pet debelih Američanov, Obamo, šest ameriških nogometašev, pet bodybuilderjev, Indijanca, dva krupeja, šest bogatunov, tri starlete, 20 paparacev, novinarjev in oboževalcev.

Imitator upa, da bo Trumpov video na portalu YouTube na voljo za ogled 18. julija.