55-letni Costner je najbolj prepoznaven po vlogah v filmih Pleše z volkovi in Telesni stražar. Foto: EPA
55-letni Costner je najbolj prepoznaven po vlogah v filmih Pleše z volkovi in Telesni stražar. Foto: EPA

Kot je poročal požareport.si in so za MMC potrdili na Diners Clubu, bo Costner s svojo zasedbo nastopil na dogodku, namenjenem predvsem imetnikom elitne črne Diners kartice, ki bo na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču.

Diners Club Slovenija je v preteklih letih gostil številne znane obraze: lani nekdanjega predsednika ZDA Billa Clintona, prej pa nekdanjega podpredsednika ZDA Ala Gora, hollywoodskega zvezdnika Bena Afflecka, igralko Andie MacDowell z brazilskim pisateljem Paulom Coelhom in supermanekenko Naomi Campbell.

Kot piše na spletni strani zasedbe Kevin Costner and Modern West, igrajo rock, americano in country - in to "v živo, glasno in dolgo". Njihov debitantski album v žanru countryja Untold Truths je izšel novembra 2008, druga plošča skupine Turn It On pa je izšla letos, a samo v Evropi, kjer so se podali tudi na turnejo. Prvi singel z omenjenega albuma, ki nosi naslov Let Me Be The One in v katerem Costner poje skupaj z gostjo Saro Beck, poslušajte v priloženem videoposnetku.