Beyonce in Jay-Z sta poročena od leta 2008, pevka pa je svetu novico o nosečnosti razkrila na podelitvi MTV-nagrad 2011. Foto: EPA
Beyonce in Jay-Z sta poročena od leta 2008, pevka pa je svetu novico o nosečnosti razkrila na podelitvi MTV-nagrad 2011. Foto: EPA

Čeprav so se pred dnevi že pojavile lažne govorice, da je pevka rodila, naj bi tokrat šlo zares. Več virov je za E! News potrdilo, da je Beyonce v New Yorku s carskim rezom rodila punčko. Mama in mala deklica sta zdravi in se počutita dobro, še poročajo.

Vir je za New York Post povedal, da je Beyonce v bolnišnico Lenox Hill Hospital prispela zgodaj zvečer, vse pa je potekalo pod strogim nadzorom varnostnikov. Prijavila naj bi se pod lažnim imenom in zakupila celotno četrto nadstropje.

Za 30-letno pevko so menda pripravili tudi posebno luksuzno sobo, kjer počiva po porodu. Prav tako naj bi v porodnišnici za Beyonce in Jay-Z-ja prenovili kar 12 sob, vključno s sobo za dojenje, za kar sta zvezdnika odštela 1,3 milijona dolarjev.

Čestitke ob veseli novici so že začele deževati. Glasbenik Russell Simmons je bil en izmed prvih, ki je na Twiterju zapisal: "Čestitke dobrima prijateljema Beyonce and Jay-Z-ju." Oglasila pa se je tudi Rihanna: "Dobrodošla na svet princesa Carter! Z ljubeznijo, tetka Rih."

Novopečeni starši novice sicer uradno še niso potrdili, prav tako je niso potrdili njuni predstavniki za odnose z javnostmi.