Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Testi - Arhiv

Starejši, a boljši

Avtomobilnost Starejši, a boljši

3.8.2023

Mlada in ambiciozna cupra je ustvarila sloves znamke za navdušence, ki cenijo bolj dinamično vožnjo in športno obliko. Na voljo je tudi z bolj "civilnimi" motorji. Na našem testu je bil pod motornim pokrovom 1,5-litrski bencinski motor.

V Miamiju so nas ustavljali zaradi novega poltovornjaka

Avtomobilnost V Miamiju so nas ustavljali zaradi novega poltovornjaka

13.10.2022

Američani so nori na poltovornjake. Med vročimi novostmi je tudi ford maverick. V Avtomobilnosti smo ga preizkusili na Floridi in bili prijetno presenečeni.

Japonski posebnež

Avtomobilnost Japonski posebnež

7.10.2022

V Avtomobilnosti smo na testu preizkušali hondo HR-V. Japonci s križancem vozijo zunaj okvirov znanega na področju najbolj priljubljenih vozil trenutno pri nas. Predvsem oblikovno.

Nemška, zato boljša? Ne, astra je samo drugačna!

Avtomobilnost Nemška, zato boljša? Ne, astra je samo drugačna!

6.10.2022

Opel astro spremlja močan marketing v smeri, da je astra zdaj spet nemška. Ampak, kaj nemškost pomeni v praksi? V Avtomobilnosti smo to preverili na testu.

Angleško visočanstvo

Avtomobilnost Angleško visočanstvo

4.10.2022

V Avtomobilnosti smo preizkušali novo generacijo range roverja, avtomobila, ki zmore zaradi tehnološke naprednosti premagovati na videz nepredstavljive ovire na neutrjenih poteh, a ga v večini lastniki uporabljajo za vožnjo po asfaltu.

Multivan odličen, a hkrati drag za povprečno slovensko družino

Avtomobilnost Multivan odličen, a hkrati drag za povprečno slovensko družino

30.9.2022

V Avtomobilnosti smo preizkusili najnovejšo generacijo Volkswagnovega multivana. Gre za udoben in prostoren družinski avto, ki je tudi izjemno napreden in kljub velikosti v vožnji primerljiv z manjšimi avtomobili. Je pa tudi drag.

Odličen v razmerju med velikostjo in ceno

Avtomobilnost Odličen v razmerju med velikostjo in ceno

18.11.2021

Majhen, okreten, preprost, varčen in poceni avtomobil danes na avtomobilskem trgu niti ni več tako zelo pogost pojav. Takšen je mitsubishi space stare, ki je glede na razred kompaktnih malih kombilimuzin tudi zelo prostoren.

Avto za mlade in mlade po srcu

Avtomobilnost Avto za mlade in mlade po srcu

13.11.2021

Prenovljena ibiza prinaša tisto, kar njeni tipični kupci, mladi vozniki, iščejo pri novem vozilu. Naprednost, predvsem na področju povezljivosti. V Avtomobilnosti smo na testu preverili nove atribute.

Po štirih desetletjih obvlada razred C tudi slovenščino

Avtomobilnost Po štirih desetletjih obvlada razred C tudi slovenščino

10.11.2021

Mercedes-Benz razreda C ima danes povsem drugačno vlogo, kot jo je imel pred 40 leti. Danes je to avtomobil, v katerem tehnološko razred C predstavlja vse, kar tovarna premijskih avtomobilov zmore, hkrati pa je kljub udobju dober tudi po vozniški plati.

Križanec, ki nima kabla, a večino časa vozi na elektriko

Avtomobilnost Križanec, ki nima kabla, a večino časa vozi na elektriko

9.11.2021

V Avtomobilnosti smo preizkusili yaris cross. Mestnega križanca, v katerega pri Toyoti polagajo velike prodajne upe. Je namreč hibrid, ima električen štirikolesni pogon, a vseeno obljublja porabo bencina manjšo od petih litrov.

Pionir vrača udarec

Avtomobilnost Pionir vrača udarec

7.11.2021

V Avtomobilnosti smo preizkusili novo generacijo Nissanovega qashqaia. To je avto, ki je leta 2006 svet avtomobilizma obrnil na glavo. Tedaj je načel popularnost kombilmuzin tipa golf, focus, megane, danes pa tehnično in vozniško izpopolnjen vrača udarec.

Preizkusili smo elektrificirano ikono, fiat 500!

Avtomobilnost Preizkusili smo elektrificirano ikono, fiat 500!

30.10.2021

Novi fiat 500 je električen. V Avtomobilnosti smo preizkusili različico z večjo baterijo. Avto je tudi v električni obliki najbolj domač v mestu, pri Fiatu pa se niso izneverili originalni obliki.

Vozili smo mustanga na elektriko

Avtomobilnost Vozili smo mustanga na elektriko

26.10.2021

Ko je Ford napovedal najnovejši električni avto, je le malokdo pomislil, da bo to mustang, za Ford kultno ime z bogato zgodovino, ki sega v leto 1964. V Avtomobilnosti smo preizkusili električnega mustanga mach-E, ki je po novem pravzaprav križanec.

Premijski SUV nepremijske znamke

Avtomobilnost Premijski SUV nepremijske znamke

4.9.2021

Hyundai santa fe četrte generacije je ohranil terenske vozne lastnosti, a je s prefinjeno kabino in nastopaškim mestnim videzom zakorakal v bolj premijske vode.

Preizkusili smo, kako uporaben je električni C4

Avtomobilnost Preizkusili smo, kako uporaben je električni C4

23.6.2021

V Avtomobilnosti smo na testu preizkusili in ocenili novi citroën C4, ki je lahko tudi električen. Obljublja konkretno več kot 300 kilometrov električne vožnje, kar smo na testu tudi preverili v praksi.

Hyundai se je naučil ustreči evropskemu kupcu

Avtomobilnost Hyundai se je naučil ustreči evropskemu kupcu

25.3.2021

Preizkusili smo tretjo generacijo Hyundaievega mestnega modela i20, ki je povsem nekaj drugega, kar smo poznali do zdaj. Korejci so se dokončno naučili, da morajo evropskemu kupcu ponuditi bistveno več kot domačemu.

Drugačen z razlogom

Avtomobilnost Drugačen z razlogom

20.3.2021

Mercedes GLA je sicer zadnji prenovljeni predstavnik Daimlerjevega kompaktnega razreda, ki ga je leta 1997 zastavil mercedes-benz razred A prve generacije. V primerjavi s prvo generacijo je drugačen, z razlogom.

Konec klasičnega štirikolesnega pogona, pozdrav električnemu

Avtomobilnost Konec klasičnega štirikolesnega pogona, pozdrav električnemu

27.2.2021

Avtomobilski proizvajalci svoje elektrificirane različice zelo radi označujejo s posebnimi oznakami. Še posebej je našo pozornost vzbudila oznaka 4xe na jeepu. Za kaj torej gre?

Kot družinska srebrnina

Avtomobilnost Kot družinska srebrnina

9.2.2021

Caddy je kot družinska srebrnina. Ko pride na domače dvorišče, se od tam le stežka poslovi. Razlog je seveda njegova prostornost in z njo uporabnost. Ampak Caddy pete generacije želi ponuditi več kot le prostor.

Luksuzen prevoz potnikov le na elektriko

Avtomobilnost Luksuzen prevoz potnikov le na elektriko

30.1.2021

EQV je Mercedesov kombi, ki je namenjen luksuznemu prevozu potnikov. Tokrat v njegovem nosu ni turbodizelskega motorja, ampak ga poganja elektrika.

Stran 1 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov