Carol Bone je v pogovoru za tiskano izdajo revije Closer pokazala svojo vročo plat. Foto: Spletna stran revije Closer
Carol Bone je v pogovoru za tiskano izdajo revije Closer pokazala svojo vročo plat. Foto: Spletna stran revije Closer

Radoživa Britanka je v pogovoru za revijo Closer priznala, da obožuje spletne zmenkarije, mlajše moške, vroče razuzdane zabave in spoznavanje parov. Po ločitvi od dolgoletnega partnerja se je registrirala na 13 različnih spletnih straneh, ki ponujajo zmenke, in se nato dve leti prepuščala avanturam za eno noč.

"V seksu preprosto uživam. Ne iščem ničesar resnega, z razmerji sem opravila, želim si le zabave. Če so si želeli pri meni tudi prenočiti, sem vztrajala, da spijo v sobi za goste. Nisem se želela zbujati zraven njih," je povedala babica sedmih vnukov, ki je "lovila" predvsem moške v 30. in 40. letih. "Moški, ki so stari 50 let in več, mi v postelji preprosto več ne morejo slediti. Poleg tega pa ne maram zaobljenih trebuščkov," Carol pojasnjuje svoj "meseni" izbor.

"Ko sem se po 21 letih ločila od partnerja, sem pekla, pazila na vnuke, celo pletla sem, vendar vse to preprosto ni bilo zame. Imam zelo veliko spolno slo, leta in zdravje me pri tem ne ovirajo, zakaj ne bi torej uživala?" se sprašuje Carol.