Enriqueju posteljo greje ruska lepotica Ana Kurnikova. Foto: EPA
Enriqueju posteljo greje ruska lepotica Ana Kurnikova. Foto: EPA

36-letni Španec je svoje avstralske oboževalce presenetil z uvodom v koncert - Enrique je namreč na oder poklical tri naključno izbrane moške. Ti se na presenečenje občinstva z latinozapeljivcem niso pogovarjali o njegovi glasbi, temveč o spolnosti.

Enrique je sprva dejal, da je izgubil nedolžnost šele pri 25., saj ni želel po vzoru svojih prijateljev plačati za seks, temveč je želel počakati na pravo dekle. Po neuspešni šali je Enrique dejal: "Seksala sva v materini hiši, imel sem sedemnajst let in pol in bil sem zelo nervozen. Seks je trajal le deset sekund," je svojo izgubo nedolžnosti pred številnim občinstvom opisal Enrique, potem ko je omenjeno trojico izprašal o njihovem spolnem življenju.

Ko je eden izmed trojice pripomnil, da se Enriqueju zaradi njegovega latinovideza ženske zagotovo ponujajo na vsakem koraku, je pevec odgovoril: "Kakšno vlogo ima španski videz pri velikosti penisa? Morda imam eksotičen videz, ampak imam pa najmanjši penis na svetu. Zelo resno to govorim."

Enrique, ki je v preteklosti že enkrat spregovoril o svoji moškosti - takrat je dejal, da zelo težko najde majhne kondome -, se je po tem priznanju obrnil k medijem in dejal, da je tisti večer mešal alkohol z antibiotiki.