Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi in Ethan Torchio so zvezde revije, ki je v Italiji izšla v sredo. Posebna izdaja revije je naslovljena Pride (Ponos) in govori o drugačnosti vseh vrst. V uredništvu revije so prepričani, da so prav rokerji Måneskin glasniki nove generacije, ki z odprtimi srci in rokami sprejema različnost in strpnost.

Urednik revije Simone Marchetti je zapisal: "V tej številki smo se želeli posvetiti vprašanjem, kot so: 'Kdo smo? Kako živimo? Kako lahko postanemo boljši?' Kdo drug bi bil primernejši za naslovnico kot prav Måneskin?"

Zmagal je rock! Foto: EPA
Zmagal je rock! Foto: EPA

Za zunanji videz skupine je znova poskrbel stilist Nicolo Cerioni, ki je "zakrivil" že njihovo podobo na Sanremu in Evroviziji. Na fotografiji pevec Damiano leži na hrbtu z iztegnjenim jezikom, kitarist Thomas pa drži njegovo nogo. Pod fotografijo je na veliko natiskano vprašanje: "Drugačni od koga?", pod njim pa podnaslov: "Måneskin, pogumni, da so samosvoji."

Kitaristka Victoria je v intervjuju nato dejala: "Vedno sem imela zelo jasno predstavo o tem, kdo želim biti. Že kot otrok sem zavračala tipične dekliške stvari, zato so se norčevali iz mene, ker sem rolkala, igrala nogomet in nisem marala kril. Sama sebi sem dala priložnost, da sem točno tisto, kar sem v resnici. Pri tem sem tudi trpela, a ohranjala sem pogum in danes lahko rečem, da sem ponosna nase."

Spomnimo, Måneskin so zablesteli sredi maja na Evroviziji v Rotterdamu, ko so s pesmijo Zitti e buoni premagali konkurenco in evrovizijski cirkus po dolgih 31 letih pripeljali spet v Italijo.