Ana Ivanović na Ribji brvi v Ljubljani. Foto: Instagram Ana Ivanović
Ana Ivanović na Ribji brvi v Ljubljani. Foto: Instagram Ana Ivanović

29-letna Srbkinja, ki se mudi v Evropi, je obiskala Ljubljano včeraj, fotografijo pa je delila na Instagramu. Pozirala je na mostu Ribja brv, ki je v samem središču mesta. Ali se Ana še potepa po Ljubljani, ni znano.

Nekdanja številka ena ženskega tenisa, ki je lopar postavila v kot decembra, zadnje čase polni medijske stolpce z domnevno nosečnostjo. Prva je o tem pisala nemška revija Bunte, pridružili so se tudi srbski mediji, Blic je zapisal, da je obiskala rodni Beograd, da staršem osebno sporoči veselo novico. Ana naj bi bila v četrtem mesecu nosečnosti. Temnolasa lepotica zadnje čase pozira tudi v ohlapnejših oblačilih, s čimer je še dodatno podžgala govorice o nosečnosti.

Ne Ivanovićeva ne njen mož, nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger, ki od marca igra v ZDA za ekipo Chicago Fire, novice za zdaj nista komentirala. Ana je svojemu Schweiniju spomladi letos sledila v Chicago, kjer zakonca zdaj živita. Poročila sta se julija lani v Benetkah, par pa sta od leta 2014.

Ljubljano sicer obišče vse več zvezdnikov, pred leti je avstralska popzvezdnica Kylie Minogue na Instagramu objavila utrinek iz Ljubljane, pozirala je na Šuštarskem mostu.

Loving this fall weather

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Oct 3, 2017 at 1:11pm PDT