Franci Kek pravi, da je s tujimi izvajalci največ sitnosti. Foto: MMC RTV SLO
Franci Kek pravi, da je s tujimi izvajalci največ sitnosti. Foto: MMC RTV SLO
Franci Kek za MMC

"Glavno, da vreme bo. To se je pa tudi vedno zgodilo. Edino snega še ni bilo," je povedal glavni organizator najbolj množičnega glasbena festivala pri nas, ki bo potekal med 27. in 29. junijem.

Izmed vseh skupin, ki bodo nastopile letos, Kek ne more izbrati najljubše, glede pomanjkanja tujih izvajalcev pa je povedal: "S tujimi izvajalci je največ sitnosti. Dogovarjanja so dolgotrajna. Oni si namreč postavljajo turnejo in odvisno, če jim je naš festival prostorsko blizu in cenovno dovolj visoko, se dogovorimo."

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.



Najboljši so Rusi
Uporabniki so ga povprašali tudi o politiki (najvplivnejši slovenski politik zanj je pokojni dr. Jože Pučnik) in za koga navija na evropskem prvenstvu v nogometu: "Ne navijam za nikogar. Zdi se mi, da so Rusi precej dobri." O njegovih skritih kamerah je povedal, da so že preteklost, poleg Rock Otočca, ki mu čez leto vzame največ časa, pa trenutno dela dokumentarec o bivšem predsedniškemu kandidatu Arturju Šternu: "Film bo hud!" Glede vprašanja "Katera je njegova najljubša pijača?" lahko le enkrat ugibate, kakšen je odgovor. V pomoč vas še enkrat spomnimo, da je Dolenjec. Cviček, kakopak.

Uporabnik "jest" mu je zastavil zadnje vprašanje: "Bomo letos znova naredili fenomenalen žur na Rock Otočcu? Še vedno smo ga!" je odločen Kek.

J. S./ J. R.

Franci Kek za MMC