'Sledi svojemu srcu' piše na Kyliejinem puloverju. Jo je v Ljubljano morda pripeljalo srce? Foto: Instagram Kylie Minogue
'Sledi svojemu srcu' piše na Kyliejinem puloverju. Jo je v Ljubljano morda pripeljalo srce? Foto: Instagram Kylie Minogue
Kylie Minogue
Vroča Kylie 13. oktobra na koncertu v Madridu. Foto: EPA

Njen prijatelj, stilist in frizer Christian Vermaak, je namreč na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo, na kateri na Šuštarskem mostu v starem delu Ljubljane pozira z zelo vitko Kylie. Oba sta bila oblečena zelo sproščeno, v kavbojke in športni pulover, Kylie pa je nosila tudi sončna očala in ni prav z ničimer izstopala iz množice.

Fotografijo je nato na svojem profilu objavila tudi nizkorasla Kylie, ki ji je sicer spodletelo prav zapisati ime naše prestolnice - "Llubljana!" je skoraj, ne pa čisto pravilno ...

Prekrižarila bo Evropo
Popzvezdnica, ki je kariero začela kot igralka v avstralski žajfnici Neighbours, nato pa je presedlala v glasbene vode, v katerih je že več kot dve desetletji, se sicer trenutno mudi na evropskem delu turneje Kiss Me Once. Tako je pred dnevi nastopila v Madridu, Barceloni in Montpellierju, v soboto pa jo čaka nastop v Budimpešti.

Nekaj dni premora je tako očitno izkoristila za kratek obisk Ljubljane, saj si nato njeni koncertni datumi hitro sledijo - po Budimpešti bo zabavala svoje oboževalce še v Bratislavi, Pragi, Kölnu in Münchnu, torej se bo ves čas gibala precej blizu Slovenije. Evropska turneja se bo končala novembra v Zürichu, znova pa bo "kolesje" pognala marca, ko se vrača v rodno deželo, torej Avstralijo.

Kiss Me Once je že njen 12. album, letos pa se je pojavila tudi kot sodnica v dveh resničnostnih oddajah, britanski in avstralski različici serije The Voice.

Spomnimo, da se je med obiskovalce Odprte kuhne pred dnevi v Ljubljani pomešala že ameriška manekenka Kate Upton, tako da se zvezdnice vseh vrst očitno rade inkognito ustavijo pri nas. Katera bo naslednja?