Kimberley je proti izdelovalcu tetovaž vložila celo tožbo. Foto: mirror.uk.co
Kimberley je proti izdelovalcu tetovaž vložila celo tožbo. Foto: mirror.uk.co
Rouslan Toumaniantz
Ves svet se je zgražal nad mojstrom za tetoviranje Rouslanom Toumaniantzem, ki naj bi uničil življenje mladega dekleta. Resnica pa je na koncu le prišla na dan. Foto: Daily Mail

18-letna Kimberley Vlaeminck, katere fotografija obraza, polnega zvezdic, je obšla ves svet, je dvignila veliko prahu s svojo izjavo, da ji je belgijski izdelovalec tetovaž Rouslan Toumaniantz vtetotoviral 53 zvezdic preveč. Kimberley je proti Rosulanu, čigar obraz je prav tako tetoviran, vložila tudi tožbo. Toda laž ima res kratke noge, saj so Kimberleyjino priznanje, da je bila zadovoljna s tetovažami, a si je premislila, ko je videla očetov buren odziv, ujele tudi kamere.

Dekle je pojasnilo, da je šla v salon tetovaž v spremstvu svojega fanta, očeta, sestre in brata v salon za tetoviranje: "Želela sem tri majhne pikice, a so mi v salonu predlagali tri zvezdice, češ da je to videti precej lepše." 18-letnica je povedala še, da je po začetku tetoviranja občutila zelo hudo bolečino, zato je zaspala. "Zbudila sem se ob petih popoldne, ko so v salonu ravno tetovirali moj nos. Naštela sem 56 zvezdic. To je zastrašujoče."

Mojster, ki je Kimberley tetoviral, trdi, da njegova stranka ni zaspala, temveč je bila vseskozi med posegom budna. S svojim novim videzom naj bi bila prvotno zelo zadovoljna. Kimberley naj bi začela kriviti umetnika, šele ko je videla, da sta bila ob njeni novi podobi ogorčena tako oče kot brat.