Bristol Palin in Levi Johnston s sinom na naslovnici revije US, v kateri sta zaupala svojo zgodbo. Foto: Reuters
Bristol Palin in Levi Johnston s sinom na naslovnici revije US, v kateri sta zaupala svojo zgodbo. Foto: Reuters

Ko sta se mlada starša lani le dva tedna po rojstvu sina razšla, je Levi dejal, da je mogoče, da bosta še kdaj skupaj, vendar potrebujeta nekaj časa, da vsemu temu dorasteta. Takrat je dejal, da sta se močno trudila, da bi zveza uspela, a se žal ni izšlo: "Odločila sva se, da je tako za naju kot za otroka bolje, da se za nekaj časa razideva."

Medtem sta ves čas ohranjala dobro prijateljstvo, zdaj pa sta znova našla ljubezen in že načrtujeta poroko. "Zaročila sva se pred dvema tednoma," je povedala 19-letna Bristol za revijo US in dodala: "Čutiva, da je to prav, čeprav nimava potrditve staršev."

Sarah Palin, ki je imela z Levijem kar nekaj sporov, predvsem zato, ker je zapustil njeno hčer, novice o poroki ni izvedela od svoje hčerke. Njen komentar je bil: "Bristol je zdaj mlada odrasla oseba. Želiva le tisto, ker je za njo najboljše." Zgodnja nosečnost je bila vroča tema debat v predsedniški kampanji 2008, tako da je Bristol postala najslavnejša najstniška mamica.

Odmor ju je spremenil in znova zbližal
Par se je znova zbližal pred tremi meseci, ko sta se želela dogovarjati o skrbništvu nad 18-mesečnim sinom Trippom. Levi je priznal: "Res sem mislil, da je med nama konec. Šel sem brez upanja. Začela sva se pogovarjati in peljala Trippa na sprehod ..." Bristol je priznala, da sta preživela lep dan, ki je minil brez poljuba ali objema.

Levi ji je poslal sporočilio: "Pogrešam te. Ljubim te. Želim si biti spet s tabo." Bristol je bila sprva zelo presenečena, nato pa je ugotovila, da sta se spremenila in da si tudi ona želi, da bi bila znova skupaj. Najtežje je bilo novico sporočiti mami, pravi 19-letnica, ki je zato zgodbo zaupala kar medijem.