Foto:
Foto:
Courtney se je morala zgovarjati zaradi nasilnega vedenja.

Courtney, ki je imela zaslišanje zaradi ogrožanja varnosti, je sodnica Melissa Jackson že skoraj razglasila za ubežnico pred zakonom.

Očitno razdražena sodnica je hotela za vdovo Kurta Cobaina razpisati tiralico. Rokerico je tudi okarala in ji zabičala, da se mora držati predvidenih ur prav tako kot vsi ostali ljudje.

Courtney, ki je namesto ob pol desetih na sodišče prišla ob treh, se je sodnici le kratko opravičila z "oprostite".

Vendar pa je jezna sodnica ni ustavila pri nepokorščini, sredi procesa se je namreč začela pogovarjati z nekom, ki je sedel poleg nje, tako da so jo morali opozoriti, naj bo tiho. Za divjo 39-letnico so februarja že izdali tiralico, ker dvakrat ni prišla na sojenje, vendar so pozneje tiralico umaknili, saj se je Courtney končno le prikazala na sodišču.

Obtožena je, da je marca v nekem klubu med občinstvo zalučala mikrofon in tako poškodovala moškega v množici. Če bo spoznana za krivo, ji grozi enoletna zaporna kazen.

Nekdanja članica skupine Hole ima letos kar precej težav z zakonom. V začetku meseca se je predala oblastem zaradi napada na neko žensko, maja pa se je znašla na sodišču zaradi razbijanja oken sredi noči, ko je bila pod vplivom kokaina.