Kljub vzponom, padcem, pretresom in mnogim podtikanjem v zakonu vztrajata že deset let. Foto: EPA
Kljub vzponom, padcem, pretresom in mnogim podtikanjem v zakonu vztrajata že deset let. Foto: EPA
Victoria in Brooklyn Beckham
Victoria si po treh sinovih močno želi deklico. Se bosta z Davidom odločila za posvojitev? Foto: EPA

Britanska zvezdnika sta jubilej preživela v rodni Angliji, natančneje v Manchestru, kjer je David za slavne rdeče vrage odigral nekaj najboljših tekem svojega življenja.

Bogataš si je najprej z ženo na stadionu Old Trafford ogledal nogometno tekmo svojega nekdanjega moštva, nato pa sta se odpeljala v razkošni, pregrešno drag hotel Lowry Hotel.

Tam je Posh Spice pričakal ogromen apartma, v katerem so bila tla posuta s cvetovi belih vrtnic, na vsaki mizi pa se ji je "ponujala" doma narejena slastna čokolada.

Hotelir je dejal: "Bilo je očitno, kako jo ljubi, saj je komaj čakal, da jo je popeljal v sobo. Takoj po prihodu v hotel ji je poklonil tudi diamantni nakit."

Privlačnost med njima je očitna
David in Victoria, morda najslavnejši britanski par, ki se je pred meseci zaradi Davidove pogodbe z nogometnim klubom Los Angeles Galaxy preselil v Kalifornijo, sta se spoznala v prostorih za igralce Manchester Uniteda leta 1997. Iskrica je preskočila takoj, ljubezen pa sta zapečatila s poroko dve leti pozneje. V zakonu so se jima rodili trije sinovi: danes osemletni Brooklyn, štiriletni Romeo in dveletni Cruz.