Kirstie se že več let spopada z nihajočo težo. Foto:
Kirstie se že več let spopada z nihajočo težo. Foto:

"Izgubila sem 22 kilogramov in uživam še tako kot nikoli. Zdaj me čaka še spopad s 13 kilogrami," je na Twitterju napisala 59-letna igralka, ki je pred kratkim dopustovala v Italiji.

Lani je mama dveh otrok priznala, da se je zredila za 38 kilogramov in da se tehtnica ustavi pri več kot 100 kilogramov. In vse to, potem ko je Kirstie svojo novo podobo po dolgotrajnem hujšanju pokazala celo v pogovorni oddaji Oprah Winfrey leta 2006.

Nova bitka s kilogrami pred kamerami
Tokrat se je s kilogrami spopadla kar pred javnostjo, in sicer v resničnostnem šovu The Big Life. Že aprila je priznala, da je porast svoje teže ves čas zanikala. "Ko sem tehtala 70 kilogramov, sem si govorila, da sem še vedno dobro videti. Ko sem imela 75 kilogramov, sem se tolažila, da še vedno lahko oblečem določene stvari. Nihče mi ni rekel, da sem debela. Bila sem kot ropar na begu in sem želela uiti pred realnostjo," je priznala Kirstie, ki vsekakor ni edini znani obraz, ki se je spopadel z odvečnimi kilogrami. Ogledate si jih lahko v spodnji fotozgodbi.

25-letna Kelly Osbourne je po udeležbi v turnirju Zvezde plešejo aprila lani spremenila svoj življenjski slog. Šport je zdaj stalnica v njenem življenju, kar se pozna tudi pri njenem videzu. 'Ne jem hitre hrane, zato je tudi nimam več v hladilniku. Zdaj raje odprem vrečko korenčka kot pa čipsa,' je povedala Kelly.
Skozi preobrazbo je šla tudi udeleženka Ameriškega idola Jennifer Hudson. Od nastopa v resničnostnem šovu leta 2004 se je njena garderoba zmanjšala za pet številk. 29-letna mamica se zdaj s športom ukvarja petkrat na teden.
Pri svojih 73 letih je Anthony Hopkins morda v najboljši telesni formi doslej. Igralska legenda se namreč zdaj šestkrat na teden poti v telovadnici, dnevni vnos kalorij pa je omejil na 1.800. Igralec je za vso podporo hvaležen ženi Stelli, ki skrbi, da se testenine na njunem krožniku znajdejo le občasno, zelo redki pa so tudi sendviči.
S svojo precej 'povečano' postavo je lani šokiral Kevin Federline. A z napornimi treningi mu je uspelo izgubiti skoraj 12 kilogramov. Kevin zdaj komaj čaka na nove igralske in plesne vloge.
Svetlolaska Carrie Underwood ob začetku svoje kariere na Ameriškem idolu leta 2005 ni bila tako vitka kot danes.
S kilogrami se je že spopadala tudi 30-letna pevka Jessica Simpson, ki je bila zgrožena nad zlobnimi opazkami oboževalcev in medijev, ko je pridobila nekaj kilogramov.
Med znanimi 'borkami' s kilogrami je tudi televizijska diva Oprah Winfrey. 56-letna voditeljica je o svoji izkušnji pred leti izdala tudi knjigo.