Časi, ko so Madonno krasile zapeljive obline, so očitno že davno minili. Foto: Daily Mail
Časi, ko so Madonno krasile zapeljive obline, so očitno že davno minili. Foto: Daily Mail

Fotografije so nastale pretekli konec tedna v Londonu, na njih pa se jasno vidijo zvezdničine suhljate roke brez kančka podkožne maščobe.

Madonnina obsedenost s telesno vadbo je postala aktualna pred začetkom velike svetovne turneje, na katero se je hotela pevka fizično čim bolje pripraviti. Začela je intenzivno telovaditi po dve uri na dan šest dni v tednu, spremenila pa je tudi svoj jedilnik.

Poleg tega so se pojavila tudi namigovanja, da se je 50-letna pevka predala tudi lepotnim operacijam - vse z namenom, da bi bila videti mlajša, kar pa ni nikoli potrdila. "Nisem proti plastični kirurgiji, sem le proti temu, da bi se o njej pogovarjali," je nekoč odgovorila na očitke, da so ji v lica vstavili vsadke.

Krajši oddih med naporno turnejo
Madonna se je pred nadaljevanjem turneje Sticky And Sweet tour, v okviru katere se bo 20. avgusta ustavila tudi v Ljubljani, ustavila in si oddahnila v Londonu, družbo pa ji delajo njeni otroci: 12-letna Lourdes, osemletni Rocco, pet let mlajši David in štiriletna novopečena posvojenka Mercy.