Goran Ivanišević in Tatjana Dragović sta si opomogla od škandala in sta spet videti srečna. Foto: EPA
Goran Ivanišević in Tatjana Dragović sta si opomogla od škandala in sta spet videti srečna. Foto: EPA
Goran Ivanišević in Tanja Dragović
Goran Ivanišević in Tanja Dragović razmišljata o tretjem otroku. Foto: Index.hr

Par se je pred vsiljivimi hrvaškimi novinarji umaknil v Združene države, tam pa sta očitno imela dovolj miru, da sta zgladila vse spore. Trenutno križarita po Sredozemlju na Goranovi jahti in sta videti srečna kot nekoč.

"Prva nosečnost je bila zame strašno naporna, Amber se je rodila celo šest tednov prezgodaj in vsi smo bedeli ob njej, da se le ne bi kaj zalomilo, ker je bila tako drobcena. Druga nosečnost je bila že veliko lažja, zato sem kar takoj začela razmišljati, da bi z Goranom imela še enega otroka. Zdaj pa se mi zdi ravno pravi čas za ta korak," je reviji Gloria zaupala Tanja. Nad idejo o tretjem otroku se ne pritožuje niti Goran, ki naj bi ga misel o novem naraščaju zelo razveselila.

Poroka ne bo ničesar spremenila
Goranova spremljevalka se ni mogla izogniti vprašanjem o poroki, saj sta s tenisačem par že zelo dolgo, a o tem usodnem koraku vseeno nikoli ne govorita. "Sploh ni problem v tem, da si ne bi želela poroke. O tem sva že veliko govorila, skoraj takoj, ko sva se spoznala in je najina zveza postala resna. Ne nasprotujem poroki, mogoče si celo želim, da bi se nekoč v beli obleki sprehodila do oltarja, a vseeno menim, da kos papirja ne more ničesar bistveno spremeniti. Če bova poročena ali ne, to na najino zvezo ne bo imelo nikakršnega vpliva."

Tanja pa je spregovorila tudi o svoji karieri: "Zadnji dve leti sem se precej ukvarjala z otrokoma in družinskim življenjem, zdaj pa menim, da je čas, da se posvetim tudi malo sebi. Privlači me oblikovanje pohištva, zato sem že razmišljala, da bi se v to malo bolj poglobila. Mogoče bi šla kaj takega tudi študirat in bi na univerzi izpopolnila svoje znanje."