Goran Ivanišević je svoji družini priskrbel novo (začasno?) domovanje v ZDA. Foto: EPA
Goran Ivanišević je svoji družini priskrbel novo (začasno?) domovanje v ZDA. Foto: EPA

Nekdanji zvezdniški teniški igralec se je odločil, da bo presenetil svojo soprogo Tatjano Dragović in jo odpeljal na navidezno nepomemben izlet po kalifornijskem Beverly Hillsu. Ustavila sta se pred neko vilo, takrat pa je Tatjana na vratih zagledala velikansko pentljo in se po Goranovem pojasnilu, da je zdaj ta hiša samo njuna, svojemu soprogu navdušeno vrgla v objem.

Goran in Tatjana tako po hrvaški medijski gonji, ki je sledila razkritemu razmerju z Vanjo Halilović, krpata svoj zakon na drugi strani Atlantika, daleč stran od nadležnih domačih paparacev in zlobnih komentarjev. Ali bo Los Angeles za družino Ivanišević postal tudi dom za vedno, pa še ni znano.

Pred odhodom čez lužo sta namreč dejala, da se tja selita samo za toliko časa, dokler se situacija na Hrvaškem ne umiri. Vendar pa sta se Tatjana in Goran zdaj odločila prodati svoje stanovanje v središču Zagreba. Hrvaška javnost pa ugiba - mar to pomeni, da bosta v Kaliforniji ostala za vedno ali se bosta čez čas vrnila in prodaja zagrebškega stanovanja pomeni samo, da nočeta več živeti v prestolnici in središču pozornosti?