Bieber ni zanikal, da je imel nezaščitene spolne odnose z Yeaterjevo, je pa zanikal, da je oče otroka. Foto: EPA
Bieber ni zanikal, da je imel nezaščitene spolne odnose z Yeaterjevo, je pa zanikal, da je oče otroka. Foto: EPA

To je sicer od njega zahtevala 20-letna mamica, ki je na sodišče proti pevcu vložila tožbo. Njen odvetnik zahteva, da Bieber prevzame starševsko odgovornost in plača preživnino. 17-letni zvezdnik zanika, da je otrok njegov, in želi čim prej ublažiti škandal, ki ga je s svojo izjavo povzročila Mariah, poroča portal TMZ.

Yeaterjeva trdi, da je imela oktobra lani nezaščitene spolne odnose z Bieberjem po enem njegovih koncertov, julija letos pa je rodila dečka Tristyna Anthonyja. Zdaj zahteva približno 200 tisoč evrov preživnine, saj je prepričana, da je Justin oče otroka. Fotografije dojenčka je že pokazala javnosti in dejala, da je podobnost med sinom in očetom očitna.

"Upam, da bo Justin videl te fotografije, da bo pogledal Tristyna in v srcu spoznal, da je to njegov sin, najin sin. To bo nočna mora za vse nas, če bo še naprej zanikal," je povedala Yeaterjeva. Sicer pa je pred Justinom dekle obtožilo še dva fanta, ki naj bi bila otrokova starša, najprej nekdanjega fanta Johna Terranovo in skrivnega ljubimca Steva.

John je za Sunday Mirror povedal, da tudi on ni verjel Mariah, saj je na zdravniškem izpisku pisalo, da je postala noseča, ko onadva nista bila skupaj: "Le za denar ji gre." Ker ji ni verjel, da je oče otroka on, naj bi ga dekle tudi fizično napadlo in bilo za to tudi aretirano.

Za zdaj še skupaj?
Kljub vsem obtožbam pa Selena Gomez, Justinovo dekle, stoji pevcu ob strani. Vsaj tako je videti, saj sta se včeraj pojavila z roko v roki na posebni večerji v Belfastu, ki je sledila podelitvi MTV-jevih nagrad. Vseeno pa številni mediji namigujejo, da je vse skupaj le zaigrano.

Radar Online je objavil novico o tem, da naj bi Selena končala njuno razmerje, vendar pa naj bi par za zdaj to skrival pred javnostjo. Pevko in igralko naj bi za to prosili Justinovi menedžerji, saj je pritisk javnosti nanj že zdaj zelo velik in bodo govorice pustile precej negativnih posledic. Ali so obtožbe Mariah resnične, naj bi bilo znano še pred božičem.