Lorella Flego je pripravljala modne novice v nekdanji televizijski oddaji na naši televiziji, NLP. Foto: RTV SLO
Lorella Flego je pripravljala modne novice v nekdanji televizijski oddaji na naši televiziji, NLP. Foto: RTV SLO

Lorella je letošnji dopust preživela v ZDA, in sicer je čez lužo ostala 14 dni, vrnila pa se je v začetku avgusta. Seveda si je med oddihom privoščila tudi obisk kakšnega butika. "Zaradi padca vrednosti dolarja se nakupi čez lužo obrestujejo, vendar pa so oblačila znamk, kot so Armani, Chanel, še vedno draga," je dejala in dodala, da je razlika v ceni nekje 200 evrov, vendar majčke priznanih znamk še vedno stanejo okrog 1.200 evrov.

Je pa voditeljica Bleščice, ki se vrača na male zaslone že septembra, dejala, da je v ameriških trgovinah z oblačili mogoče dobiti precej dobrih oblačil po nizkih cenah. "Lahko se oblečete trendovsko za malo denarja," je dejala za MMC.

Več o trendih za letošnjo jesen in zimo si lahko preberete tukaj.

Bleščica že prvo soboto v septembru
Te dni pa Lorella že pridno pripravlja prispevke za svojo oddajo o modi Bleščica, ki se na male zaslone vrača že prvo soboto v septembru. "Pripravljamo nekaj novosti, pogovarjamo pa se tudi o tem, da bi imela v oddaji kakšnega gosta, kar so nam predlagali gledalci sami," je sklenila Lorella, ki se bo kmalu z ekipo odpravila v Milano, kjer bodo na revijah snemali prispevke o modnih smernicah za naslednje poletje.

A. M.