Zakon v Washingtonu se glasi: dovoljen le misijonarski položaj! Foto:
Zakon v Washingtonu se glasi: dovoljen le misijonarski položaj! Foto:
V Merryvillu ženskam ni dovoljeno 'popačiti' svojih zaobljenih bokov s korzetom. Foto: EPA

V Bakersfieldu v Kaliforniji so spolni odnosi s hudičem dovoljeni, a pod enim pogojem - moški mora občevati s kondomom. Na sončni Floridi pa je izrecno prepovedano "pozabavati" se z ježevcem. Za druge živali ni znano, a ježevec je za ljudi spolno nedotakljiv. "Spolni odnosi z živo ribo so prepovedani," pa se glasi zakon, ki ga je sprejela zvezna država Minnesota.

Damam prepovedano vabiti gospode
Američani so se domislili tudi prepovedi, ki se nanašajo na razmerja med moškimi in ženskami. Tako v Dyersburgu v Tennesseeju dama nikakor ne sme poklicati gospoda in ga povabiti na zmenek, v Merryvillu v Louisiani pa je ženska kaznovana, če se v javnosti pojavi s korzetom. Zakaj? "Nobenemu normalnemu, živahnemu moškemu ne sme biti kratena pravica do občudovanja mladega ženskega telesa." Jasno?

V Alabami "oropani" spolnih igrač
Prebivalci Alabame imajo precej težko življenje, saj v tamkajšnjih erotičnih trgovinah na policah ne sme biti prav nobenega spolnega pripomočka.

Nazaj k človekovi "ljubezni" do živali: v zvezni državi Washington je občevanje s katero koli živaljo dovoljeno, a pod enim pogojem - če ne tehta več kot deset kilogramov. Tudi v Utahu so na poseben način zaščitili živali pred človeško pohoto: spolni odnosi z živalmi so sprejemljivi, če niso motivirani z zaslužkom.

V prestolnici Washingtonu pa je zapisan sledeči zakon: prepovedani so vsi spolni položaji razen običajnega misijonarskega.

A. P.