Jada Pinkett Smith in Will Smith naj bi bila v odprtem razmerju. Foto: EPA
Jada Pinkett Smith in Will Smith naj bi bila v odprtem razmerju. Foto: EPA
Sorodna novica Will Smith dal pevcu "blagoslov" za razmerje z njegovo ženo?

Govorice o razmerju med Alsino in Pinkett Smithovo krožijo sicer že nekaj let, pred nekaj tedni pa jih je 27-letnik v intervjuju tudi uradno potrdil. Igralkin soprog Will Smith naj bi se z razmerjem strinjal. "Dal mi je svoj blagoslov," je v intervjuju pojasnil Alsina.

V najnovejši epizodi igralkine oddaje Red Table Talk, ki jo prenaša po družbenem omrežju Facebook, jo je njen "življenjski partner" Will Smith spodbudil k neposrednosti pri pojasnjevanju razmerja z Alsino. "Z Augustom sva postala prijatelja takoj, ko sva se spoznala," je začela Jada in dodala, da je želela glasbeniku svetovati pri njegovem duševnem zdravju in mu pomagati prebroditi težek čas.

Ravno v tem času sta se Smithova tudi razšla, saj sta oba želela ugotoviti, kaj ju osrečuje, pozneje tudi vložiti ločitvene papirje, piše CNN. "Oba sva bila prepričana, da sva končala najin zakon," je dejala sogovorniku. "Z Avgustom sem imela prav poseben odnos. Bila sva v razmerju, seveda. Takrat sem bila zelo čustveno prizadeta. Spoznala sem, da ne moreš najti sreče, če nisi srečen sam s seboj," je pojasnila 48-letnica.

Pozneje sta Jada Pinkett Smith in Alsina stike prekinila, govorice o njunem razmerju pa so se začele junija, ko je Alsina v intervjuju zatrdil, da je bil v razmerju z igralko. "Na tej poti sem se veliko naučila o sebi in se spopadla s svojo čustveno nezrelostjo in negotovostjo," je v pogovoru še dodala igralka.