Ellen in Portia veljata za enega najbolj znanih lezbičnih parov. Foto: EPA
Ellen in Portia veljata za enega najbolj znanih lezbičnih parov. Foto: EPA

Komedijantka in televizijska voditeljica je odprla svoje srce v pogovoru za decembrsko izdajo revije O, ki jo ima v lasti "kraljica" pogovornih oddaj Oprah Winfrey. 51-letna Ellen je dejala, da sta s 36-letno Portio "ustvarjeni druga za drugo".

"Tako je lepa in tako zabavna," je "čebljala" Ellen, ki bi po novem tudi ena izmed sodnic v resničnostni seriji Ameriški idol. "Pomirjena sem, saj imam občutek, da sem našla 'tisto pravo'. Ljubezen sem končala iskati. Imam jo. Imam nekoga, ki bo z menoj do dneva, ko umrem."

Ljubezen Ellen in Portie, ki jo je bilo kot hladno in preračunljivo Nell Porter mogoče pred leti videti tudi v seriji Raztresena Ally, je zacvetela leta 2004, na skromnem obredu v njunem domu pa sta se poročili 16. avgusta lani.

Ellen je spregovorila tudi o novi nalogi sodnice v Ameriškem idolu, v katerem se bo pridružila Simonu Cowllu, Randyju Jacksonu in Kari DioGuardi: "Ko so me povabili k sodelovanju, sem bila povsem presenečena, a nisem dolgo oklevala. Rada poskušam nove stvari, saj se sicer hitro začnem dolgočasiti. Poleg tega mi je ta oddaja všeč."