Rachel Brosnahan je za naslovno vlogo v seriji Čudovita gospa Maisel poleg drugih priznanj dobila emmyja in dva zlata globusa. Foto: Reuters
Rachel Brosnahan je za naslovno vlogo v seriji Čudovita gospa Maisel poleg drugih priznanj dobila emmyja in dva zlata globusa. Foto: Reuters

Rachel nastopa v novi kampanji znamke luksuznih torbic in čevljev Frances Valentine, ki jo je Kate Spade (rojena Katherine Noel Brosnahan) ustanovila leta 2009, potem ko je leta 2007 prodala izvirno znamko Kate Spade New York. Poimenovala jo je po svoji hčeri Frances, Rachelini sestrični.

28-letna igralka je fotografije pospremila z besedami: "Ko izgubiš nekoga, ki ga imaš rad, iščeš vse možne načine, da bi ohranil spomin nanj. To se je zdel pravi način, z njenimi lepimi kreacijami, in hkrati priložnost, da jih delimo z vsemi tistimi, ki jim je njeno delo veliko pomenilo. Po Katyjinem odhodu smo bili v naši družini presunjeni zaradi vse ljubezni in podpore ljudi, ki se jih je dotaknilo Katyjino delo, mnogi so bili neznanci z vseh koncev sveta."

Sorodna novica Družina Kate Spade: Njena smrt ni bila nepričakovana

Kampanja je poklon Katinim prepoznavnim barvitim kosom, podobe so nastale na krajih, ki so ji bili pri srcu, tudi v njenem showroomu s pogledom na newyorški Bryant Park.

Kate Spade - priimek je prevzela po možu Andyju Spadu, ki je bil tudi njen poslovni partner - si je po dolgi bitki s tesnobo in depresijo življenje vzela junija lani, stara je bila 55 let.